måndag 24 november 2014

Veckans vinster ...


Här ett helt bedårande kort från Monet i Frankrike .., tänk, så glad man blir av sånt här!
Det är som en liten sagobok alltsammans .., här finns fjärilar, kattungar .., blommor .., ja,
som en sommaräng är det!


Och lika fin är den här prydnaden som friherrinnan skänkt, ja, två stycken är det.
En guldig tråd följer med och så kan man ha dem i granen eller hängande i fönstret .., jag vet nog var jag skulle ha dem och jag kan säga att mitt namn kommer också att finnas med i byttan, för tänk, så fina presenter det här!

Hela veckan har ni på er att fånga glädjestunder och när ni har hittat den eller dem, så är det som vanligt .., bara mejla till bisse151@gmail.com och den uppmaningen gäller alla, även Solbritt i Ystad och Smålandstjej och alla andra, Lillan i Cornwall och Lena i Östersund, t.ex ..,  som läser lite tyst för sig själva och kanske tycker att det känns pinsamt att vara med .., "för det är ju som samma människor som känner varandra ..."

Det här är tänkt att vara en öppen gläjdjefamn!
Bara så ni vet.

Varmt (minst fyrtio grader) välkomna med era bidrag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Precis så känns det Elisabeth, ni är ett gäng som verkar känna varandra och delar med er av er glädje. Lite i smyg läser jag och ler åt ord och bilder, inte ska väl jag blanda mej i...eller kanske, återkommer i frågan!
/Lena i Östersund

Anonym sa...

För övrigt så är kattkortet underbart och den hängande dekorationen mycket fin och skulle vara rolig att hänga upp :)

gunnar i vaplan sa...

Återkommer, för det där kattkortet ser helt fantastiskt ut...!

Ruta Ett sa...

Till Lena och alla andra vill jag säga: Kom med och skicka in glädjeämnen! Delad glädje är dubbel glädje!

Monet sa...

Och jag som skänkt kattkortet kan säga att det är så helt underbart i verkligheten att jag önskar att många delar sin veckoglädje den här gången!

Elisabet. sa...

Lena i Östersund: jag förstår precis känslan, det är därför jag säger det. Jag har själv varit på bloggar där jag dragit mig för att kommentera .., det har känts ungefär som när man kommer objuden till en fest och det är pinsamt.
Men nu är det så här, kära Lena och ni andra, att ALLA är välkomna och man behöver inte köpa vinster heller, här finns vinster så det räcker och blir över .., det är ju roligare ju fler som är med! Och ni som läser här ofta, ni känner ju alla ...., det gör ni ju verkligen.
Och alla är snälla och rara och tar emot med öppna armar!

Jag säger det igen: varmt, varmt, varmt välkomna!