måndag 9 november 2015

Det bästa för Eva på Frösön ...


Det bästa i veckan är alla vackra dagar här i Jämtland. Så pigg som jag är i november detta år är det längesen jag var. Jag tror att det beror på vädret. Den långa hösten, helt snöfri, med sol nästa jämt.


Vilka vackra julkort Eva! Och så mycket DU ....!

Det andra är att årets julkortsbeställningar har börja trilla in. Det är så roligt att det fortfarande finns människor som skickar julkort, det minskar för varje år och snart lär väl den traditionen helt försvinna. Det är lättare att skicka ett mejl eller en hälsning på fb, så mycket tråkigare tycker jag.

Samtidigt förstår jag att det är ett av alla "måsten" inför jul som många väljer bort. Och att välja bort gör ju att man orkar mer. Själv har jag gott om tid i mitt ickearbetande liv så jag fortsätter att skicka mina julkort, det är ju så roligt att göra dem!

Kram Eva

3 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men så fina julkort du tecknar, Eva!!! Var kan jag beställa några?

Elisabet. sa...

Eva på Frösön: fast under dom åren jag arbetat i lilla affären, ja, då har vi beställt ungefär lika många julfrimärken varje år och det förändras just ingenting. Förra året hade vi sålt 751 häften (med tio märken i varje) och det ska bli spännande att se hur det blir i år. På torsdag är det dags att ta fram dem.

Evas blogg sa...

Ruta Ett: Tack! Du kan mejla mig. Visst har du min adress?

Elisabet: Det var roligt att höra. Jag ser bara till hur många julkort som trillar ner i brevlådan och jämför med förr. Och hur många hälsningar jag istället får via datorn.