lördag 16 januari 2016

Mammaglädje ...


Såja, nu är alla tre barnen på plats i samma land.
Två i stockholmstrakten och han som i vanliga fall bor och arbetar i Malmö, kommer under ett halvårstid, om inte mera, att befinna sig i Karlsborg, i Västergötland.

Hit och dit far dom.

Igår var det syskonträff hos Den Äldsta.
Och så här såg det ut vid frukosten idag. 
Den Äldsta tog bilden.



5 kommentarer:

Turtlan sa...

Ja i Karlsborg har jag varit några gånger senaste åren. Före det inte alls men nu när man kamperar ihop med en båtåkare så har Karlsborg varit semestermålet två gånger. Göta kanalresans mål x 2.

Senast så gjorde M en bredsladd med båten (!) in mot bryggan. Jag o lillasyster stod chockade över vad denna annars så försiktige båtman gjorde.

Sonen kanske kan höra sig för om de än idag pratar om en viss bredsladd?

annannan sa...

Så härligt med syskongemenskap och frukost tillsammans! Jag blir också glad av när människor i min familj har roligt tillsammans, också när jag bara är med på ett hörn på avstånd. Ja, jag blir ju glad av att människor i din familj har roligt tillsammans också. Liksom när du hälsar på hos din randiga syster som ju liksom din randiga katt känns lite extra bekant för mig för att jag vet var de kommer ifrån / bor.

En randig syster i Västerstad och en randig katt från Benestad! (Och en randig dotter någonstans i Stockholmstrakten, ser det ut som)

Elisabet. sa...

Turtlan: det heter att han ska läsa på högskolan i Skövde, nån slags intensiv akutvård inom det militära, men nu kommer högskolan till Karlsborg - i det här fallet -. Sen praktik på någon akutmottagning. Jaså, båtmannen har såna dolda talanger ,-)))

annannan: log åt dina rader åt "med på ett hörn på avstånd". Jag är ju sladdbarn och kom långt efter mina syskon och jag minns hur roligt det var när dom kom hem till storhelgerna och satt och pratade i soffan i vardagsrummet, eller på ett av rummen där uppe. Jag ÄLSKADE att ligga en bit intill och lyssna till det där pratet och skrattet ,, att vara med, men ändå inte.
Det där sitter i ännu.
Jag tillhör dom där som gärna sitter i ett hörn när det är fest och tittar på ..., leende.

Ruta Ett sa...

Det är så roligt när ens bra kommer inte bara överens, utan också trivs tillsammans.
Jag njuter när alla mina pojkar är tillsammans och pratar och skrattar. De lagar mat tillsammans, retas med varandra, har samma associationer och referenser. De har ju också en "brödratatuering" vilket jag blev tårögd över när jag fick veta det.
Jag är också ensambarn och har aldrig upplevt syskongemenskap, emn förstår att det är nåt alldeles särskilt.

mossfolk sa...

Så roligt att ha sina syskon så nära!