lördag 28 oktober 2017

Mitt eget bästa ...


Ett av hjärtevärmarögonblicken, jo, men det var dagens - och gårdagens - johanssonrunda tillsammans med pv och hundarna. Det är inte ofta vi går tillsammans, men så blev det nu och aldrig är harry så sprall-lycklig som då, ja, han vet nästan inte till sig av glädje.
Och så lyckan när nelly hamnade under den lilla bron och försvann helt och hållet under vattnet; hon simmade inte ens ..,  (vi tänkte att hon kanske blev så perplex .., hon liksom bara kanade ner och försvann under ytan) och lättnaden när pv fick fatt i pälsen och drog upp henne.


Mera glädje.
Under dom här veckorna när friherrinnan och hennes väninna Ann-Marie har ägnat dagar och kvällar åt att packa, röja och städa .., så blev det nån slags kulmen idag. Tillsammans med underbara vänner och släktingar till friherrinnan hjälptes vi alla åt - på olika sätt -. Det kördes möbler till lagret där det mesta ska förvaras (massor av skratt blev det!) och så ikväll blev det stekt fisk här hos oss och friherrinnan och Ann-Marie är förstås intill döden trötta av allt jobb, men nu, nu är det inte mycket kvar .., på måndag ska allt vara klart och den femte november blir det flytt till det lilla boendet.

Många av bloggvännerna har skickat de allra härligaste hälsningar och vykort till flyttdamen och det ska jag säga att det har uppskattats!


Ännu mera glädje: tredje veckan i november ska vi få hjälp med det elektriska i uterummet och när
d e t  är klart, då kan innerväggarna komma på plats och då är det inte mycket kvar. Idag köpte vi (läs:pv) den utebelysning som ska sitta på väggarna och väggpanelen finns redan i garaget.
Å, så jag längtar efter att få slå mig ner där med tända ljus, ja, inte i garaget, men i uterummet.

Alldeles väldigt glad blev jag också över att lyssna till veckans avsnitt av USA-podden och direkt efteråt tog jag mig an Europapodden, som för övrigt var Johar Bendjellous sista som programledare.
Tänka sig, han lämnar Sveriges Radio och går till Dagens Nyheter; vilket kap! 

Så var det med min glädje.


Inga kommentarer: