söndag 28 juli 2024

Snart måndag ... 

En solig dag. Kanske blir slutet av juli bättre än början? Blåser rejält gör det dock och kvälls-simningen, den avstod jag då vågorna gick alltför höga. 

Vattnet ..., m mmm, var mer än ljummet och det var pålandsvind, så ingen risk att dras ut till havs. 

Om nu bara min natt, - och morgonhosta ville ge med sig, skulle allt vara perfekt. Eller i alla fall väldigt bra. 

Har pratat länge med sonen och småttingarna, då på väg till någon camping i Småland. 

Ja, det var tre pappor och sex barn inalles som skulle campa tillsammans - i var sitt tält - och grilla, bada och ha det trivsamt. 

Båda småttingarna ropade ideligen "FARMOR!" då högtalarfunktionen i bilen var påslagen. 

Att jag hade haft sällskap i havet av en säl, det visste 5-åringen redan. "Det  har pappa berättat redan!" sa han. Jaha, ja. 

Till min namne på östkusten (dagens fönsterfångerska) vill jag säga att jag har tittat på filmen om Tom Alandhs far och då kom jag ihåg att den hade jag sett tidigare, men glömt bort (som så mycket annat). En underbar film! 

Och till annannan i Portugal som undrade vad det där "hjulet" var som pv använder sig av när han tränat. 

Jo, så här ser det ut. Och här en film som visar hur det går till. Två gånger fyrtio rullningar gör han och är väldigt stolt över hur det genererar starka armar och säkert andra muskler också. 

För övrigt ..? En enda dag kvar tills min syster från Australien landar på Kastrup. Det blir pv som möter henne i ankomsthallen och efter en paus i Bunkeflo, kör vi henne till Hörby. Spännande!

Nu blir det lite OS-tittande och när det är tillända, tänker jag fortsätta med brittiska Akuten på SVT-play.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å ett sådant hjul. Det tycker jag är en av de svåraste övningarna av alla när jag går och tränar. Det kräver mer av bröstmuskulaturen än jag har. Jag vet inte om det är jag specifikt, eller om det är en sådan grej som är mer anpassad för mäns muskelbyggnad. / annannan

Anonym sa...

annannan: Jag testade EN gång ...men det gick inget vidare. Inte alls. Hopplöst när jag inte kan stå på mina protesknän! /Elisabet

Anonym sa...

Var det inte en sån manick Tage Danielsson kallade "homeroller"? Tror det ...

Elisabet. sa...

Anonym: Ingen aning, men det skulle inte förvåna mig ,-)