måndag 8 november 2010

Sen finns det ju ...




... andra filmer.

"Nu ska du få se här .., det här är handen ...., och så lyfter vi så här .., titta noga nu ..., här är skulderbladet .. förstår du? Ja, just det .., du har säkert slitit ut axelleden i ditt arbete, men om jag visar dig och din son som sitter här intill, så inser ni nog hur det hela fungerar .., man kan vrida så här .., och så här ..., ja, tänk inte på den som filmar, detta ska bara ses av ett par miljoner människor och just idag av några som tittar in på en blogg i ett annat land, långt uppe i norden, ingen vet vem du är .., nu visar jag igen .., titta då!"




"Så här ska det gå till ..., nu visar jag försiktigt, försiktigt och vilken tur att din dotter står här och filmar .,. titta, nu lyfter jag armen försiktigt .., du måste öva så här morgon och kväll ..., lugnt och fint .., det är bra! Ser du att jag har på mig mina nya lilafärgade glasögon ..? Dom är väl fina ., ja, ja .., nu övar vi vidare!"

5 kommentarer:

bettankax sa...

Detta är vad jag kallar en riktigt bra film! Pedagogiskt, spännande och lärorikt.(Har du lånat den på biblioteket i Halmstad??)

Elisabet. sa...

bettankax: ja, jag förstod väl att du skulle inse den här filmens storhet! Det finns en till också, av samme filmare ,-)

Och ser du så vänlig och lugn mannen är ..,. han som visar och har sig?

Cecilia N sa...

Den där delen som han tar i vid 1:36, jag tror det var där jag bröt armen. En grej som sticker ut från själva kulan.

Elisabet. sa...

Cecilia N: haha .. jag hoppas att det inte hände just nu!

Cecilia N sa...

Nä, det hände strax efter nyår när jag skulle åkt öppet spår första gången. Så jag åkte året efter istället. Hittills räknas den gången som sista och lär väl få fortsätta med det ...