onsdag 5 september 2012

Tack till er alla ...

... alla ni som så generöst delar med er av förra-veckans-bästa!

Det slår mig ofta, ja, när jag sitter och plitar med DBIV, att för många av oss finns en slags gemensam nämnare och det är naturen - hav och skog -.

Och så gemenskap med andra människor.

I Södertälje blev t.ex Monica glad över ett möte med sin allra första kollega .., ellem från Skellefteå träffade en bekant från Larsmo i Finland och efteråt cyklade hon hemåt och kände sig inutivarm .., Kerstin som vann förstapriset hade äntligen blivit av med en njursten som kom ut på naturlig väg .., Guy hade fått lämna sjukhuset i Bangkok efter att ha överlämnat diverse presenter till personalen (finaste presenten fick självaste herr kirurgen ...), Anne i Mantorp hade åkt tåg och förundrats över hur vackert vårt land är .., hos Kerstin i Skåne hade det varit inflyttningsfest och älskade små barnbarn dök också upp ..., Ulrika var överlycklig över att ha klarat ett tandläkarbesök, men också över träffen med Christina Alvner .., annannan i Portugal hade varit hemma i Skåne och badat i havet utanför Ystad Sandskog där hennes mammas moster en gång hade ett sommarhus .., Eva från Tyresö (som vann tröstpriset) hade plockat ännu mera blåbär - det roligaste hon vet ! -, mossfolk hade varit hemma i Karlskogaland och på vinden hittat Mekano som hon skulle ta med till förskolan ..., Eva på Frösön hade - precis som sin namne från Tyresö - också hon plockat bär; nämligen  hjortron och kantareller och kände sig lycklig för den sakens skull .., Ann i Göteborg deltog i en träff för kvinnliga företagare och var nu  inspirerad och på hugget .., Monet kände sig äntligen som om hon nu är på bättringsvägen .., Bloggblad hade varit på psalmskrivarträff och hamnat i självaste Paradiset ..., och Turtlan hade hjälpt en liten kamrat att på nätet finna ett fint mobilskal.

Och för mig själv var förra veckans bästa det där låååånga badet i havet .., säkert en halvtimme!

Några dagar senare sa en kund leende att ..."min man såg dig häromkvällen när du gick ut i havet och simmade och simmade .. till slut ropade han och sa ..., du, jag tror Elisabet har givit sig av till Danmark!"

Tack till er alla som delar med er! 

Nu får ni klura lite på den här veckans glädje .., så ska jag jag i London leta efter en riktigt fin vinst till förstapriset!

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag tycker DBIV är underbart för i nyheterna är det ju mest bara elände. Och det är ju viktigt, det med. Att veta hur världen ser ut.
Men det är ju faktiskt inte bara elände, det är viktigt att veta och komma ihåg det också.

PS - Den övre bilden är UNDERBAR!!

Elisabet. sa...

Ulrika: är det inte så här, att det ena inte behöver utesluta det andra?

Ulrika sa...

Precis. Och balansen behövs!

Anonym sa...

Instämmer helt!! Fast den undre bilden är fantastisk......Ha så fint på resan!!!!"Å fr Malå

Cecilia N sa...

Hälsningar till pElle.

Evas blogg sa...

Så är det. Härligt att läsa om alla små vardagshändelser. Och du, översta bilden är makalöst vacker!

Bloggblad sa...

Jag tycker att det är en himla rolig idé som du har fått och utvecklat - jättekul att läsa positiva saker.

Ruta Ett sa...

Det är du som ska ha tack, som får mig att tänka på alla de positiva saker, som faktiskt händer varje dag.