lördag 28 september 2013

Det nästan vimlar av dem ...!


På fredagkväll blir det full fart i det gula huset på kullen.
Då kommer AP, Micke, Nelly (som numera känner sig tämligen hemma i landet Halland och inte bryr sig i att Harry jagar henne och skäller så där som om han tänkte äta upp henne ..) och med sig har dom även en jack-russel-madame av hög ålder - tretton år hon -, som heter Selma.

Det var hon som var fotomodell en gång i tiden ., satt på stor reklamaffisch i Göteborg, ja, det var när Cat´s skulle ha premiär.
Hon är det.

Selma skulle kanske inte vinna någon skönhetstävling, men harry tycker att hon är sååå fin och tycket är sannerligen ömsesidigt. Åååå, som Selma kråmar sig när harry kommer i närheten och hon stryker nosen nära hans huvud och det vänslas så det är alldeles omåttligt!


Tant Nelly, hon bryr sig inte i sånt .,. för övrigt är hon förälskad i en lapphund som finns i stallet och harry är ju bara så jobbig ibland .., nej, hon hoppar upp i loppisfåtöljen och tar det lugnt.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Men så himla gulligt!! :-)

Elisabet. sa...

Ulrika: ja, det är himla kul att ha många djur omkring sig, - det skulle jag gärna ha -, men då blir det ju genast knepigt att åka någonstans om man inte har goda vänner i närheten som ställer upp.

Kattis sa...

...och här har vi idag haft en 12 veckors Golden Retriver-valp, som gäst på kalaset. Ljuvligt och alldeles underbart, det är det! :)

Steel City Anna sa...

Nelly var ju otroligt söt!

Elisabet. sa...

Kattis: finns där nånting sötare än goldenvalpar? Nä, det tror jag inte ,-)

Steel City Anna: ja, och hon har pepparkaksögon!