torsdag 9 januari 2014

Det bästa för Monet i Frankrike ...



Ja, det bästa, eller det roligaste i veckan brukar ofta vara just precis det här: dragningen i uppmuntringslotteriet. Min favoritnotarius publicus är faktiskt pv även om alla andra också gör och gjort ett bra jobb. Men pv är snabb, effektiv och extremt påläst kring alla bloggvännerna.
 
Och så är han ALLTID så himla nöjd själv med allt i livet - vilken härlig optimism!! Den här bilden kunde också vara illustration till en av blogglistorna som cirkulerar just nu. "Så här ser det där jag sitter och bloggar". För det är med ett öga på skärmen och ett annat ut mot de blå bergen som jag har min skrivbordsplats i mitt alldeles egna arbetsrum!
 
Den här gången är jag med för att jag fullkomligt älskar Anton Berg och det kan man inte köpa här. Jag tycker fåglarna ser så söta ut också!
 
Hälsar Monet från ett soligt Provence där luften idag är hög och vårlik med 16 grader plus och det bara kvittrar i hela trädgården från alla vårfåglarna. Julen har vi städat ut idag också!

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Eftersom jag både har sytt och skrivit och det ligger papper och tyg överallt, symaskinen ännu ej nedplockad, skulle det ge en så väldigt slarvig bild av mig att visa var jag bloggar. Näe, jag skulle inte stå ut med att ni finge veta hur slarvig jag är.

Elisabet. sa...

Bloggblad: åja, du har ju visat flera gånger före-och-efter-bilder .., det gör susen!

Eva i Tyresö sa...

Jag håller verkligen med Monet om hennes ord om PV. Jättebra!