måndag 12 maj 2014

Det bästa för Ann i Göteborg ...


Det bästa den här veckan var två saker.
Först beslutade jag mig äntligen för att köpa en ny overlockmaskin.  Den  jag har, har jag haft länge och den är stor och tar plats och väsnas onödigt mycket.
 
Jag har läst på och tittat på recensioner på lite olika märken. Jag har alltid varit en Husqvarnakvinna, mest för att min mamma alltid hade Husqvarnamaskiner. Egentligen kan jag ha vilket märke som helst, bara de syr som de ska och inte krånglar. Dessutom ska det vara lätt att få tag på service och reservdelar om det skulle behövas och bara sy och sy och sy...
 
En maskin, som överallt får väldigt gott betyg var Janome, en japansk maskin. I lördags gick maken och jag till affären och skulle inköpa en sådan.  MEN jag fick ingen med mig hem.
De har sålt för många, så du får beställa en. Den kommer i början av juni. Nu är det bara att vänta, men jag längtar...
 
 
Det andra jätteroliga som hänt är att maken och jag överraskades av sönerna, som bokat bord på fina restaurangen Puta Madre åt oss nästa lördag och dessutom bjuder på kalaset.
I kuvertet låg bokningen och pengar och på utsidan står det “För allt vi ställt till med genom åren”. 
 
Jag vet inte riktigt vad de syftar på, men de sa att vi alltid ställer upp och är fantastiska och schyssta med allt. Såna underbara pågar de är alla tre!
 
Det var det bästa för mig!
Kram
Ann.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag har haft två Janomesymaskiner och de var suveräna!

Ruta Ett sa...

Härligt!
Jag ser fram emot den!