måndag 4 augusti 2014

Dagens fönster ...


Hej Elisabeth,

Här kommer några fönsterbilder från Vitoria-Gaistez i baskiska Spanien, eller spanska Baskien.
Den här omgången är tagna på samma plats och tid, en liten uteservering på ett ganska alldagligt men trevligt torg nära järnvägsstationen.

Inköp på gång ...

Jag kunde inte välja så det låter jag dig göra.

Hälsningar Anna. 


//Tack Anna! Jag valde dom här två och looog så här mycket när jag såg den undre bilden!
Snett och vint och härligt och den - bilden - gjorde mig så glad! Jag tycker att den säger en hel del om dig som människa; för mig är du en sån som inte bryr dig i petitesser (till exempel som att bilden hamnar på sniskan)  och på något sätt påminner du om min mamma i hennes sätt att vara. Målinriktad. Tack igen!
 

2 kommentarer:

annannan sa...

Haha ;-)

Målinriktad är jag nog, fast det har tagit lång tid för mig själv att förstå det.

Men jag kan hänga upp mig på petitesser jag också. Jag var i Vitoria-Gaistez på en kongress och jag tänkte förstås mycket på forskning. Men jag lovar dig att jag också tänkte en hel del på hur mina kollegor var klädda. Eller närmare bestämt, jag gjorde en snabbanalys av huruvida de klätt upp sig eller kom som de var, och huruvida de lyckats med att klä upp sig. Och jag var inte alltid så vänlig i den analysen. Och det får man nog lov att kalla att hänga upp sig på en oviktig detalj. (Fast jag dömde förstås inte någons forskning efter deras klädsel)

Att luta kameran var bästa sättet att få med både folk och bägge sortens fönster!

Elisabet. sa...

annannan: ska vi säga rationell, i stället :)