torsdag 5 mars 2015

Det bästa - vinsterna - ....


Den här omgången är förstapriset en bok - "De yttre boulevarderna" - av nobelpristagaren Patrick Modiano.

Jag kunde ju i och för sig ha kvar den; låta den stå bland andra böcker i bokhyllan .., trängas mellan mina favoriter Frank McCourt och Hillary Jordan, så där i ett desperat försök att verka intellektuell, men nu var det så att den här boken inte strosade rakt in i mitt hjärta .., jag fick kämpa mig igenom sidorna och nu får den bli vinst i lotteriet.
Måhända är bloggvännerna mer kulturella och finner den outstanding?
(Alternativet finns ju att vinnaren - i sin tur - kan ge bort den ,-)

En liten grej som man sätter i kundvagnen - med texten "FRISKTANDVÅRD" -, i stället för ett mynt, följer också med.
Som tröst.



Det riktiga tröstpriset är det här armbandet, som säljs till stöd för cancerforskning.

Ja, då vet ni.

Nu är det bara att klura ut vad som har gjort eller gör er lite extra lyckliga eller småglada.

Ni har lång tid på er .., ni kan samla på er hur mycket glädje som helst .., för dragningen blir inte förrän nästa onsdag när herr Notarius Publicus återvänt från Sälen.

Välkomna med bidrag! 

(bisse151@gmail.com)

Ps. Förra veckans vinnare blev ellem i Skellefteå som tog hem den fina stickbocken - sponsrad av världsmästarinnan i stickning - Ulrika -, och andrapriset - dvd:n "Skiljas - den gick till självaste friherrinnan som lever som ensamseglare. Ja, ja .., filmen är helt klart sevärd ändå. Ds.

3 kommentarer:

cruella sa...

Jag är helt fascinerad av själva boktiteln, tycker den är så vacker och ödsligt gåtfull. Att jag just rört mig i närheten av Paris yttre boulevarder gör inte saken sämre.

Elisabet. sa...

cruella: ja, det betyder säkert nånting att man har strosat omkring på gator som han skriver om. Jag har en vecka på mig att kämpa mig igenom den .., jag kanske helt ändrar åsikt. Kanske. Inte. ,-)

Monet sa...

Lustigt nog ska jag också börja läsa den nu. Den ingår i vår lilla bokklubbs urval inför vårt möte i mars. Vi kan nu jämföra vad vi tycker framöver!