måndag 27 november 2017

Hjärtevärmen ....

Här är den samlad .., förra veckans glädje!

Det var Eva på Frösön som bakat tunnbröd och fick lite lugn och ro; en möjlighet att samla kraft kanske, då tillvaron rämnar lite - när man blir mamma till sin mamma -.

Och det var Cecilia N som hade haft möte med komfirmander och därefter övernattat hos en kompis, i stället för att köra hem i halkan.

Friherrinnan är på benen igen - rent mentalt - och det kan jag verkligen intyga! Hon har börjat baka bröd och kakor och pyntar och gör fint i sitt nya hem.

Turtlan - Annica i Karlstad - hade tillsammans med sambon Martin besökt Linköping och tog bilder av vackra trähus med liggande panel (som jag älskar!).

Kerstin i Dalarna hade varit i Stockholm på konsert och lyssnat till Pink-Floyd-musik och var lyrisk över föreställningen och inte minst maten före eller efter och boendet på Globe Hotel. Nu stundar och barnbarnskalas.

Barbro i Brämhult /(walkaboutsweden) kände glädje över att sonen fått jobb på hemmaplan och allt vad detta innebär.

En annan Barbro - i Uppsala - hade fyndat på loppis .., en liten fin korg för 20:-.

Ulrika hade en kanonlördag (och kände på sig detta redan innan) med trevligt sällskap och kvällspromenad i Örebro .., och stjärnhimmel och många skratt!

Och själv .., ja, det var mycket som kändes bra, men middagen hos friherrinnan och Lilly 4 år som vinkade så glatt till mig i affären .., det var nog det allra, allra bästa.

Fortfarande förundras jag över att ni hakar på!
Ni är bara så underbara!

1 kommentar:

Evas blogg sa...

Så härligt med dessa collage från livet.