fredag 21 oktober 2022

Klockan 20:52 ...

Så har vi varit på After Work på Göstas i Steninge och sååå himla trevligt det var! 

God mat (en perfekt stekt ryggbiff bland annat) och alldeles fullsatt i restaurangen .., somliga visade sig vara kunder från affären och intill oss satt B och K och B:s syster Karin, som visade sig vara svärmor til underbara Daila (från Amsterdam) som arbetar i delikatessen på Hemköp. Och där var även Lennart från andra sidan kustvägen med sin fru och andra som man bara känner till lite så där så man nickar till hälsning. Allt så trivsamt. 

Efteråt sa vi unisont att detta måste vi göra om! 

Bara att se så många människor .., att lyssna till sorlet .., att sitta intill friherrinnan .., ja, men det kändes så bra. Pv körde bilen och Lena fick skjuts hem och i natt ska jag väl ändå sova gott. 

4 kommentarer:

Babsan sa...

Härligt man behöver detta sociala emellanåt nu när man inte jobbar längre .Jag är ju en pratkvarn och supersocial och har hanterat flytten bra men ibland kommer det över mig vad jag saknar tugget…

Bert Bodin sa...

Mycket "nyttig" aktivitet emellanåt. Vi har nära till sån't, men utnyttjar det ändå rätt sällan. Det blir mer fikastunder på stan.

Bert Bodin sa...

Glömde ...

"After work - du jobbar väl inte?"
Det får jag höra ibland.
Nä, just det; after work.

Elisabet. sa...

Bert Bodin: vi sa samma sak ,-). Och jysses, så roligt att se så många människor sitta vid sina bord och verka ha trevligt. Ljudnivån blev allt högre, som det så ofta blir och pv hade lämnat hörapparaten hemma .., insåg väl att det vore lönlöst.