torsdag 24 september 2009

Bussen ..

Naer man aaker buss haer paa Samos, daa kliver man paa och saa traengs man med hundra andra passagerare och mitt i detta - maanga staar i mittgaangen - kommer en energisk man och baxar och har sig foer att komma fram och saa boerjar han att saelja biljetter.

Tja.

Bussen haaller i alla fall tiden paa det viset och chauffoeren, som sitter daer framme och har ett dinglande kors som slaenger hit och dit, han tuuuutar och snirklar sig fram laengs snirkliga gator.

Nu ska vi vidare!

1 kommentar:

Anita sa...

Tjo flöjt där nere i greklandet! På tal om bussfärder så åkte jag ett par turer nyss i de kretenska bergen. Serpentinvägar, inga vägräcken, djupa raviner, en chaufför som talade i telefon med ena handen och den andra på ratten. Jag var livrädd!!! Men oj, vad duktiga chaufförerna är ändå att köra - jag är såå imponerad. Jag skulle ALDRIG köra vägen mellan Chania och Ellafonissi om jag så fick en miljon.

Ha det nu riktigt skönt!! Hoppas tandvärken ge med sig. Fast dra dig inte för att uppsöka en grekisk tandläkare om det behövs - de är minst lika duktiga som svenska. Jag vet..