tisdag 19 oktober 2010

Inställt ...


Egentligen .. hade jag planerat att ta bilen och köra dem fem milen rakt norrut, till Varberg, för att lyssna till Birgitta Stenberg.

Förra gången var det en av Sveriges Radios korrespondenter som föreläste, men då kom jag för sent och fick ingen biljett, trots att det var en dryg timme tills det hela skulle börja.

Nu struntade jag i det.

En av anledningarna var att madame Stenberg igår var med i "Sommarpratarna" och jag tyckte att hon såg rätt oengagerad ut och tio mil en mörk och regnig kväll, nej, det får vara.

I stället ska jag åka in till Halmstad och besöka biblioteket .., sedan titta in hos Sonja och Gösta och sist av allt, hämta pv från körsången.

Så får det bli.

Och köttsoppan ser ut att bli hur god som helst.

4 kommentarer:

Monica sa...

Låter bra allt och tycker dessutom du bums ska söka det där med församlingsvärdinna eller vad det hette. Manglingen kan du säkert få hjälp med av kyrkvaktmästarn´n:-). Det är väl bara en massa dukar till kyrkkaffet som ska vara fina och inga lakan? Om nu inte folk sover över förstås. Men tror du skulle klara det där galant och bli något nytt, för alla kanske:-)

Elisabet. sa...

Monica: haha .., det där lade jag bara in på skoj ,-)

Onsala ..., det är ju nästan i Göteborg .., måste vara en tio mil enkel väg`?

Steel City Anna sa...

Jag blev också lite besviken på det där Sommarpratet ...

Monica sa...

:-) hittar du något sånt närmare så hoppa på det bums, och tänker lite på Jonas Gardell som sådan när han kikar ut i kyrkan med kaffet i högsta hugg:-). Du skulle göra succé!