lördag 27 november 2010

In the Afternoon ... kl.18.00


Pust och suck vad jag har promenerat!

Gick alldeles fel i Hyde Park (men vilka underbart fina ekorrar ...!!!), fick vaenda om .., Maria ringde ..."ta en taxi mamma, vi sitter vid" ... naanting som jag har gloemt, men det var vid Picadilly Circus i alla fall ... och jag promenerade hur laenge som helst innan jag fick fatt en en saa vaenlig taxichauffoer (Michael, 71, gift med Saaaandra ... saa uttryckte han det .., hade koert taxi i 49 ar!) och jag klev av vid hysteriska Picadilly Circus och trodde att helvetet hade brutit ut.

Aldrig har jag sett saa maanga stressade maenniskor!!

Gick fel igen ..., (Maria och co. hade daa bytt adress ...) och det blev ytterligare naagon timmes promenad och be om hjelp och till slut fann jag dem: paa Browns pub.

Efterat ville damerna besoeka Harrods.

Sjaelv tog jag laaaang promenad, letade mig ner i en tunnelbana .., listade ut hur det fungerade .., hoppade av lite foer tidigt .., invaentade buss nr 49 ..., hoppade av vid Kensington High Station, tror jag det heter .., kaende inte igen mig i moerkret och har promenerat mer aen behoevligt, men det aer vael bra med motion .-)

Nu paa hotellet.

Vi ska tydligen ut och spisa mat senare ikvaell .., men jag aer vael i det naermaste totalt doed.

Nu, menar jag.

Hej och haa!

Elisabet.

7 kommentarer:

Turtlan sa...

Ok, borta nu inte bort dig i stora staden!

Tur att vi har mobiltelefoner numera.

Fortsatt kul!

Tankevågor sa...

Vad kul att du hittade till Notting Hill och Portobello road! Det är så roligt att läsa hur du strosar runt i London....jag får akutlängtan dit nu. :-)

Keep on walking Elisabet! :-)

Evas blogg sa...

Du kommer att få vila en hel vecka efter detta äventyr, som låter underbart. Men, missade du Harrods?

Steel City Anna sa...

Jag förstår dej precis, Oxford Street, Piccadilly och så TUNNELBANAN, det ger mej panik! Det är tur att jag bor i Sheffield :) Du får komma hit nästa gång och vila upp dej :)

Monica sa...

Önskar dig Elisabet en riktigt skön London-första advent! Roligt att se dina foton på bloggen sen.

Elisabet. sa...

Eva: "missade du Harrods"?

Jag ville inte alls gaa dit.

Om man undviker Willys och alla stoerre gallerior, daa foerstaar du.

Maria, Jennie och Kerstin ville dock besoeka just Harrods och beraettade att de gick itne att roera sig en mm daer inne, det var det mesta dom hade sett i traengsel!

Nej, saant lockar inte mig, aevn om det laater som jag aer traakig ,-)

Den daer maeste-lagen, den bryr jag mig aldrig om ....,-)

Ulrika sa...

Elisabet jag kan inte heller med trängsel och förstår inte tjusningen med Harrods...Shoppa i London på en lördag skulle jag absolut inte vilja. Och när jag jobbade i London och pendlade på tunnelbanan varje dag - det var ren och skär stress! Hujedamej, aldrig mer...Nu bor jag precis på gränsen mellan London och landsbygden och det passar mig perfekt. Vi kan se London från ovanvåningen, men behöver inte åka dit och trängas varje dag...skönt!