fredag 26 november 2010

Och sen afton ....

I korthet: foerst frukost pa Giraffe en bit bort ..., sen flera timmars promenad i Hyde Park .., ekorrar som tigger mat ur haenderna ..., hundrastande maenniskor (helt ljuvligt!) .., mera promenad .., fotograferande .., London Eye .., heter det saa? ..., och mera promenerande .., Oxford Street (innan vi aakte upp i hjulet ...) med tusen miljoner turister och stress ..., och afternoon tea i tjusigt hotell i Mayfair .., och sen till hotellet och mina ben kaenns som stela pinnar och det blir nog en tidig natt ,-)

Nu i hotellbaren .., lite surr och prat.

Underbart vaeder!

Ps. Har nog tagit femton bilder paa ...., ja, gissa det ni! En blomma .....-) Ds.

5 kommentarer:

gunnar i vaplan sa...

Såklart är det "cyklamen" som du har en massa bilder på :-)
Det är vad jag tror iaf...

Monica sa...

England är helt underbart, njut:-), det är nåt speciellt som inte direkt går att förklara, måste upplevas som du gör nu:-), en underbar helg önskas dig Elisabet!

Steel City Anna sa...

Jag rekommenderar svenska kyrkan och restaurangen Garbos :) Och museet om Winston Churchill! Låter som att du har det riktigt trevligt, och ja, att strosa runt, det är ju faktiskt det allra bästa.

Cecilia N sa...

Okej, femton cyklamenfoton. Men hur många fönster då? ;-)

Elisabet. sa...

gunnar, Monica, Anna och Cecilia N: ja, jag svarade nog i ett annat inlaegg .. men jag kan lova att det finns gott om foenster och blommor paa minneskortet ..-)