tisdag 7 december 2010

Om Liv och liv ....


Detta är bara en bild från tv-programmet.
Här ser man inte alls hennes utstrålning.


Klicka er fram här till 6:57 .., så får ni se och lyssna till en sån ofattbart vacker och naturligt åldrad Liv Ullman, denna - i mina ögon - så helt underbara och kloka människa!




Och när man ser henne nu, så icke-botoxfylld .., så icke ansiktslyft .., så är hon precis lika vacker nu som då, men på ett annat sätt.

Och så underbart att se en skådespelerska som inte ser ut som en massproducerad Barbiedocka med evigt straaaaam hud.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag reagerade på precis samma sätt som du när jag såg henne på TV i går kväll.

Birgit i Malå

Elisabet. sa...

Birgit: nu ser jag att den här intervjun inte är lika lång .., tyvärr .., men hon har en sådan UTSTRÅLNING av värme, tycker jag!

Monet sa...

Jag får inte upp någon video utan bara en förstoring av bilden. Men jag håller med - det är en underbar kvinna. Har du läst hennes bok som hon skrev för många år sedan - om livet tillsammans med Ingmar Bergman på Fårö? Om inte, gör det!!

Ulrika sa...

Visst är hon snygg! Vi har precis haft Britt Ekland på en kändisdokusåpa på tv (I'm a celebrity get me out of here')här i UK. Vet inte vad hon hade gjort med ansiktet sitt, men läpparna var jätterstora och partiet mellan läpparna och näsan var alldeles svullet och grått! Synd att hon inte kunde låta hennes fina ansikte vara...

Elisabet. sa...

Monet: nej, den har jag inte läst ..,men tack för tipse!

Ulrika: på bilden, den övre, ser man ju inte hur vacker hon är med alla sina rynkor .., hon har ju sån ofattbar UTSTRÅLNING av värme och klokskap, det överväger ALLT!

Ulrika sa...

Jag tycker att hon är vacker på bilden också. Kollade även filmsnutten som du lade ut. Du har helt rätt, hon har underbar utstrålning! :)