tisdag 28 februari 2012

I hästhimlen ....

... galopperar nog AP:s häst Taurus just nu.

Har han tur .., kanske han har träffat AP:s morfar, Ivar-Nicke, som var en stor hästvän och hade god hand med den sortens djur .., säkert skulle han ta emot Taurus och ge honom lite himmelska morötter och lite annat smått och gott och sen kunde Ivar ta med sig honom till den allra finaste hagen och där kan dom umgås nästan varje dag.

Och världens underbaraste bilder - tagna av Taurus matte - finns att titta på här.

Bilderna togs några dagar innan det var dags för himmelsfärd och togs av matten själv .., sååå mycket känsla är det i dem!

4 kommentarer:

Fourmum sa...

Ge AP en kram från mig! Säkert bra att hon har stafettvasan att fokusera på. För även om man vet att man har fattat rätt beslut så är det inte ett lätt beslut. Se på mig, det är många år sedan jag tvingades ta det beslutet och ändå så gråter jag floder när jag tittar på bilderna på AP och Taurus. Men det är både glädje och sorg tårar. Ha en bra dag! Kram

Evas blogg sa...

Men åh vilka känslofyllda bilder. Varm tanke till Anna. Det är en stor sorg när ett älskat djur försvinner ur ens liv.

Jessica sa...

Åhhhh, jag förstår precis!! Sitter med tårarna brinnade innnför ögonlocken.
1997 var jag tvungen att avliva mín älskade häst efter 14 år tillsammans, och de senaste åren var fyllda med skador. Det var det absolut tuffaste bestut jag tagit.
Jag saknar honom fortfarande så det gör ont!
Drömmer om nätterna att jag glömt bort honom, att han står i en hage och väntar på mig, utan varken hö eller vatten , eller att han står i ett stall och gnäggar och väntar på att jag ska komma.

Skicka en kram till AP från mig!

Monica sa...

Åh vad det måste kännas! Så mycket känslor och så svåra beslut att ta och sedan minnena, som blir varma, glädjefyllda och sorgliga, som livet självt. Hästar är så otroligt vackra och deras ögonen speglar så mycket. De har ju sett varandra.