måndag 20 augusti 2012

DBIV för Ann i Göteborg ....

Det bästa förra veckan var nog minst två saker.

Det ena var att min nya daghund gjorde entre. Han heter Sigge, är 2½ år gammal och en pytteliten toypudel. Fast hans husse säger att han är stor för att vara en toy. Jämfört med Addis, min förra daghund, är han verkligen mini och han väger mindre än katten Shiva.

Första dagen var han inte riktigt med på att stanna hos mig, men idag, fjärde dagen, skuttar han in på morgonen och verkar glad att se mig. Man kan nog säga att han är inskolad.
Det andra “bästa i veckan” var att vi, Eva, min affärskollega, och jag skrivit kontrakt på en lokal som vi kan flytta in i den 1 oktober. 
Äntligen får jag en arbetsplats att gå till, en verkstad och ett showroom, som det så trendigt heter nu för tiden. Det ska bli jättespännande och jag tror verkligen att det kommer att bli bra!
Eva jobbar med klassisk massage, har utbildningar och kurser och säljer också ekologisk hudvård, som heter Maria Åkerberg
Tillsammans ska vi ha kundkvällar, mannekänguppvisningar och mycket annat...fast först ska vi flytta in och det blir under hösten. Jag kan knappt vänta...
Adressen? Prästgårdsängen...det låter väl som rena idyllen? STORARTAT!
hälsar VD:n

// Fler bilder från Anns produktion finns här .., en läcker tunika, t.ex.

Inga kommentarer: