måndag 26 november 2012

DBIV för madamen i det gula huset ...

Förra veckans bästa blev söndagen.

Vinterstudion nästan hela dagen .., en massa tävlingar på mobilen (en frågesportsquizz som är såå rolig!) .., rester av lammsteken till middag .., och så underbara SVT med "Allt för Sverige" - den här gången i slottsmiljö som intresserar mig föga, men ändå ... -, följt av sista avsnittet av Arne Dahl-krimin som har varit så himla bra och med skådespelare som gör skäl för lönen, och sist av allt: Akuten från Kings College Hospital i London och där man ofta får bekräftat att den allra sjåpigaste patienten är en ung man och den tappraste är en man eller (ofta) kvinna i åttioårsåldern.

Det var förra veckans bästa.

Ps. Nej, nu kommer jag ju ihåg att nånting som gjorde mormorshjärtat glatt ..., det var att Emma tillbringade helgen på Bosön tillsammans med flicklandslaget, men där var även damlandslaget i fotboll, tillsammans med nya tränaren Pia Sundhage.
Ni kan ju  a n a   glädjen för töserna att få träna intill landslagsspelarna!
På en suddig mobilbild står Emma till höger om P.S. och jag skulle vilja krama om den människan som ställer upp på sånt!
Emmas lillebror Emil, som inte är så liten längre, hade också en rolig helg .., hans lag hade fotbollsgala och där tilldelades han medalj för träningsflit, ja, jag säger bara det, inte brås dom på sin mormor! Ds.

Inga kommentarer: