onsdag 28 november 2012

"Kan du slå en pensionär ..?"

Det programmet gör mig kräksjuk.

Mannen som är speaker, ja, han låter precis som om han läste kasettbandssagor för småbarn.

Och dom superhurtiga pensionärerna ...

Uppdaterat: nja, det är mer speakerrösten som irriterar.



6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det har jag inte sett, kanske går det samtidigt som Göta kanal, som är kul bara för att den passerar här och det är många scener från vår stad.

Men... jag börjar undra om det är en freakshow. Det är inte precis några medelsvenssons som vi får se. Från glasstället har de bara klippt ihop fjantigheter, han som äger det är riktigt trevlig, känner inte alls igen den pajas de fått fram. Och de två bröderna härifrån! Det är så pinsamt hela programmet att igenkänningsglädjen över slusseriet försvinner.

Bloggblad sa...

Sen är det ju lite svårt att klaga också... vem är normal? Jag kanske skulle framstå som helknäpp om jag vore med? Eller är det bara en viss kategori som ställer upp? Eller väljer de ut udda människor för att vi andra är för tråkiga? Udda är annars kul, men här är det bara pinsamt.

Elisabet. sa...

Bloggblad: ja, det programmet har JAG inte sett ,-)

Jag kanske borde titta?

Programmet om dom hurtiga pensionärerna .., ja, det går för fullt nu och dom är mer mänskliga just nu .., det är nog speakerrösten som jag tycker förstör alltsammans!

gunnar i vaplan sa...

Håller med dig Elisabet, det programmet kan förpassas omgående till kanal 4,5,6 eller nån annan "lekkanal", helst kan dom ta bort hela programmet.
Urbota fånigt och hurtfriskt.
Bläää tycker pensionären Gunnar ;-)

bettankax sa...

Såg en snutt av ett avsnitt och konstaterade, inget för mig. Jag irriterade mig på allt och alla. Och jag som ALDRIG brukar irritera mig på någon;)

Elisabet. sa...

gunnar: det är inte ofta vi är överens om tv-program ,-)

bettankax: nä, du som alltid är så ljufv och timid ,-)