fredag 17 maj 2013


I tropikerna ...


Guy skriver på Instagram att å, han skulle gärna ha det lite svalare, ja, så där kring tjugosju, vilket väl är vad vi har haft här i landet Halland idag.

Ja, en sak är säker .., till Thailand flyttar jag inte.

För mig är arton, nitton grader helt perfekt och inte bara jag själv har flämtat idag .., harry har hela tiden letat skugga.

Till vänster om husvagnen är en bra plats, i alla fall efter klockan tolv .., och där har han legat, lillgubben våran, han som är så rädd för allt som fladdrar och har sig.., och gissa, hur svårt det då blir när matte har korsdrag och gardiner flaxar omkring och dörrar råka smälla igen av misstag.



Och det är som en explosion i naturen!
Vips, så har spireorna börjat blomma .., och körsbärsträden ., och slånbärsbuskarna nere i backen!

Och ja, vissa människor tycker att fönster i olika höjd är jättebra.

Jag tror kanske att pv tillhör den sorten.


Minns ni jordgubbspyramiden .., den som byggdes med hjälp av Pythagoras sats?



Nu har jag fyllt på lite jord och det tar sig bra med plantorna och samma sak är det med romansallaten .., ååå, vad vi ska få äta sallad i sommar!


3 kommentarer:

SoF sa...

Här har du en till som a l d r i g skulle kunna bo i ett sådant varmt land.
Runt 20 är perfekt. :)

Just nu visar termometern på solsidan 30 grader...

Ha en fin fredagskväll & en bra helg!
♥ ♥ ♥

mossfolk sa...

Ja jag klagar sällan över vinterkyla, men sommarvärmen gnäller jag över, alldeles särskilt om jag måste arbeta och inte bara kan sitta och pusta i skuggen ;)

Däremot är det alldeles ljuvligt med kvällar som denna, när man kan vandra med bara ben i ljumma vindar och andas in blomdofter från alla vackra träd.

Turtlan sa...

Sola stan har + 20 C ute nu kl 2245. Middag på M:s utspelats i kortärmat efter en lång dag inomhus. När jag kom utomhus efter jobbdagen var det kvalmigt ute. Åska på gång? Nej, så var det inte.

Hux Flux bara så där så blev det somrigt.