söndag 16 mars 2014

"Du måste låta honom ha ett eget territorium ...!"

  
Telefonsurrar med rara Solveig i Dalarna.
Å, hon tycker allt lite synd om pv .., för tänk, nu har jag ju tvingat honom att röja i garaget och det är viktigt att ha ett eget territorium och tänk, om han inte längre har nåt sånt.

Solveig: så här det ut i pv:s carport. 
Det "nyligen röjda".
Garaget är ännu längre in.

Jodå, han har kvar sitt territorium.

16 kommentarer:

Anders sa...

...och på skärpan på bilden kan man kanske dra slutsatsen att du skakade av ilska?!

:-)

Elisabet. sa...

Anders: nej då, jag tog bilden med mobilen och den fordrar så mycket ljus .., det blev inte skarpare ,-)
Han får ha det så här.

AP sa...

Tycker det är bra att du håller ordning på PV. För det måste vara svårt för dig att hantera den oordningen, du som är så ordningsam ;) Mohahahahahahaha!

Elisabet. sa...

AP: jaså, fröken tar sig ton ,-)

AP sa...

Ja det gör hon. Men jag blir glad över att du stör dig över PV's oreda, det innebär att det finns en gnugga ordning i dig. Ordning som inte bara finns i fruktdisken ;) Puss puss puss

AP sa...

Gnutta*

AP sa...

Gnutta*

Hjortron sa...

Har du sett Det stora fyndkriget på Sjuan kl 19 (nästan alla kvällar och repriser när som helst). Det är bortglömda/övergivna förråd som auktioneras ut. Ibland ser dom ut som på din bild ...
Det är nog svårt att ha ett eget territorium då man inte kommer in i det ...TACK för ditt härliga inlägg! Fick du mina testfilmer?

Evas blogg sa...

De där möblerna på vä och hö sida i bilden, de ser snygga ut. Vad är det? Måla dem med en snygg gråvit färg så blir de som nya.

Evas blogg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Evas blogg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vi har en liknande soffa som den till vänster. Arvegods från makens hem.Bra förvaring under locket och bra "vila-en-stundplats" på locket!
ellem

Elisabet. sa...

lifeblog: jodå, jag har sett hur snön lagt sig som ett täcke i granskogen .., huvva, huvva, men jag minns din glädje över allt det vita!
Härligt!

Eva på Frösön: det högra är ett gammalt skåp som stod i "Gunnars rum" och vi har ingenstans att ha det. Det åker nog så småningom.
Till vänster, ovanpå guldsoffan, står Karl-Johansoffan som jag köpte på loppis och som en gång i världen ska hamna i det som ska bli vardagsrum. Den ska inte målas vit ,-)

OneLessKidney sa...

Aha! Det är alltså inte bara PV som samlar på sig saker som skall användas så småningom?!

Nu kom vi på dig!

Elisabet. sa...

ellem: du förstår, jag föll pladask för den och betalade den själv .., sen visade den sig vara hysteriskt tung och det blev pv och grannen Göran som fick kånka på den ,-)
Under locket står årtalet skrivet och vem som renoverat den.

Rexxie: just det! Men i garaget är det nog bara soffan som jag åstadkommit ,-) Nåja, jag är duktig på att få det ratigt omkring på andra sätt, som AP så ironiskt skrev ,-))

Anonym sa...

PS till Fyndkriget-programmet (Sjuan)- för det mesta hittar köparna något RIKTIGT VÄRDEFULLT längre in i bråten. Samma här!
"lifeblog"