fredag 19 december 2008

Och nu är det fredag ...!


Bilden: människor som träffas.
Det var hos pensionatsvärdens storebror, det är hans hand som är längst nere till vänster.
Längst till höger ser ni handen som jag tycker så mycket om.
Och i mitten, en 54-årig bloggmadames skrynkliga hand.
Dom tre uppe är pv:s svägerska Lenas hand .., dottern Kajsa och så mannen från England som vikarierade som organist i den lilla småländska kyrkan och kom cyklande förbi på vägen, just när vi var där på besök ..., och Kajsa som i språngmarsch lämnade fikabordet .., rusade ut på vägen och rop-hojtade på den cyklande organisten ..., så där så att han skulle få fika, han med.


Och nästan direkt efter jobbet tar jag tåget till landet Halland.

Där väntar .., hopefully ..., en god middag .., i morgon blir det Olssons Skafferi tillsammans med den rara Anna-Karin .., senare på kvällen blues med Sven Zetterberg och Louise Hoffsten i Halmstad teater.., och sen är det söndag och dags att åka hem igen och då är sonen på hemmaplan!

Mycket att se fram emot, alltså.

Och nu ska jag susa iväg till affären .., det tycks vara regn och rusk ute.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Den bilden tycker jag talar mycket om hur det skall vara i den här världen. Alla skall acceptera alla.

Love, literature and gardening sa...

Vännen som jag är tillsammans med - han har världens knubbigaste händer. Jag studerar dina vänsterhandbilder men aldrig någonsin har du fotat nån med så knubbiga händer... Och när jag träffade hans syster första gången så var de egentligen inte ett dugg lika varandra - tills jag fick syn på hennes knubbiga små fingrar! Får nog smyga fram med kameran vid tillfälle.

Monet sa...

Varför är det just VÄNSTER-händerna du fotograferar. Undrar nyfiket? Har det något med var i syskonskaran man finns och i vilket tecken man är född?

Elisabet. sa...

liz: jsg med!

love ..: pv:s bror har ju precis såna händer .., jag har nog aldrig heller skådat såna kompakta händer, men han är kompakt, som ett granitblock hela han.

monet: tjaaa .., varför inte ..-)

Det bara föll sig så. Och oftast håller man ju kameran med höger hand och då passar det ju bra när rara bloggvänner ska föreviga sina händer!

Christina sa...

Underbar bild. Händer är underbara.

Och så mycket som händer ;-)...oj.

anna of sweden sa...

Vilken härlig bild!
Hoppas att helgen blir
precis så fin som det låter.