tisdag 30 juni 2009

Grattis!



Ååååå, när jag tittade i min mobil utan täckning .., upptäcker jag sms från bettankax.

Då anade jag .-)

Och nu har jag läst hos lindalotta och vill bara säga en sak ...., här kommer famnen full av kramar och gratulationer till er Linda och Micke .., och till den lilla snabbfotade fröken Ebba (och jag som trodde att det skulle bli en pojke .. nåja, jag vann ju fågeltävlingen ...-) och en jättebamsekram till Ebbas mormor, som säkerligen är sprickfärdig av tacksamhet och lycka idag!

Vi låtsas att ni bor här i faggorna .., då går jag ut och plockar en liten bukett med blåklockor, rödblära, smörblommor och hundkäx .., några lupiner också .., allt växer här utanför vandrarhemmet!

Ha det så gott nu och njut nu av vad livet har gett er i present! hälsar bloggmadamen och pv.

4 kommentarer:

bettankax sa...

Tusen tack Elisabet och PV! :) Ja, jag är så tacksam och glad över att allt gått bra! Tack för den fina inlägget och buketten. KRAMAR

Tankevågor sa...

Världens finaste lilla Ebba har äntligen kommit ut! :-)
Helt underbart att allt gått bra.

Inkan© sa...

Bebisar är vår framtid:)

Jag förstår att du nu är på hemväg från din/er långa resa... tänk så många fina minnen.
Snart reser jag - fast med tåg och enbart Jämtland som resmål. Ev. en tur over grensa ner til Trondheim.
Det får duga.

Såg att du missade det vackraste i Jämtland...nämligen Hoverberg med berget och så 'Blå Lampan' uppe i Persåsen. Som bl a har en fantastisk konstutställning hela sommaren.
Och god mat.

Ingela sa...

Om telefonerandet: Det är utmärkt täckning här uppe, men inte om man har en sån där distributör som vill sälja många abonnemang men struntar i glesbygden... Nästan brottsligt tycker jag, att sälja tjänster som fungerar så begränsat.