lördag 19 juni 2010

Lördagmorgon.


Tvättstugan från klockan 7.00.

Ett fönster på glänt.

Och en liten tillbakablick.

12 kommentarer:

Suzan sa...

Fast det e skönt sen när tvätten är klar =)

Elisabet. sa...

Suzan: ja, och när man bor ensam i sin lilla lägenhet, då blir det inte mycket tvätt heller .., fyra maskiner, max.
Härligt!

Steel City Anna sa...

Den där finalen var väldigt fin, och barnen som sjöng solo var ju helt otroliga! Victoria verkar också väldigt glad och naturlig, Silvia med, men Kungen? Haha, inga tårar där inte. Och om man ska klaga på högst uppsatta mäns engelska när de håller tal så är Kungen ännu ett exempel. Men men, vackert är det.

Sven Teglund sa...

Det var en suverän konsert. Vilken bredd och vilka artister vi har i Sverige. Och en sån behaglig och avspänd stämning under hela kvällen.s

Elisabet. sa...

Anna J: ja, men jag tror att kungen är som många män .., har kanske svårt att öppet visa sina känslor så där ..., ja, det tror jag nog.
Men finalen var ju UNDERBAR!

Sven: jag tänkte samma sak .., och inget överdåd .., så enkelt och fint!

Steel City Anna sa...

Jo, Kungens tal och min egen fars i samma generation påminde en hel del om varandra :) Och liksom själva kroppshållningen och tonen och att man får intryck av att han knappt känner den han talar till. Så det är mycket troligt en kultur och könsfråga. Blivande prinsens far ser ju också rätt sammanbiten ut, medan Daniel och Haakon och danske prinsen som är yngre ser lite mer lediga ut.

Rexxie sa...

Åh, jag hade också tvättstugan kl 7 i morse, så nu har jag tvättat och manglat mina lakan!

Elisabet. sa...

Anna J: min pappa, född 1919 och med bara folkskola i bagaget (och senare skogsskola i Hällnäs och div. hermodskurser ..) kunde ingen engelska alls. Jo, han kunde säga .."yes box, allright ...!" och det sa han ofta .-))

Rexxie: du är som pv .., du skulle ju bli en alldeles utmärkt hemmafru!

Monica sa...

Något annat ni som följer med. Varför syns inte danske prins Joachim till med frun? Henne såg jag en dokumentär om och hon var suverän, den nya frun alltså, ja tror den gamla med var väldigt intressant. Men undrar får inte dom vara med? Eller är de upptagna av barnafödande kanske....

Elisabet. sa...

Monica: jag vet! .,-)

Nån måste vara kvar i Danmark .. ja, som vikarierande statsöverhuvud, sa reportern.

Monica sa...

Tack Elisabet, det var bra att få veta, var rädd att de var mobbade av familjen. Kunde inte gubben stannat hemma istället?, ja drottningens....så ungdomarna fått vara med,men de kanske inte litar på honom:-)

Steel City Anna sa...

Jag tar tillbaka allt ofördelaktigt jag sagt om Kungen efter att han gav den där rosen till Silvia ...