torsdag 5 maj 2011

En serviceteknikers vänstra hand ...


Fönsterbilder bruka komma susande genom rymden, men detta är nog första gången jag får en vänsterhand.

Innan den hamnar bland de övriga, får den visa upp sig här.

Så här skriver avsändaren om handens ägare:

Ålder: 50

Jobbar med/som: Servicetekniker

På en skala från 1-10, hur bra trivs du med ditt jobb? - 9
Och livet just nu? - 9
Om du skulle jobba med något annat, vad skulle det vara? - Vet ej, trivs för bra.
Stjärntecken: Fisk
Storebror eller lillebror? - Storebror
När du knäpper händer (som i bön), har du vänster eller höger tumme överst? - vänster

Extra info från handinnehavaren: "Jag är extremt högerhänt! Alla andra högerhänta spelar ju hockey "left", dvs vänster hand nertill på klubban och innebär då höger upptill. Jag gör tvärtom. Likaså med sopning/krattning = höger hand nertill på skaftet, för det är ju den jag jobbar med.
Jag klappar händerna som jag knäpper händerna, dvs jag slår vänster hand i höger kan man säga (vänster tumme överst) och alla jag vet (som är högerhänta) gör tvärtom på alla ovanstående sakerna.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Haha, det här inlägget fick mig att börja klappa händer... ja för att se om jag slår mer med någon :D

Hur som helst, med risk för att verka väldigt rättskaffens, tänkte jag att inte är det väl första gången Elisabet får en vänsterhand skickad... nä, jag vill minnas något om en hand på ett träd (?) och så var jag ganska säker på att Gunnel en gång skickat sin. Så säker att jag var tvungen att googla på "Gunnels vänsterhand"... och hamnade här http://elisabetnilsson.blogspot.com/2007/07/gunnels-vnstra-hand.html
Varför i all världens namn kommer jag ihåg att Gunnel (som inte bloggar längre) skickade sin vänsterhand för snart fyra år sedan??? Förunderligt är det med minnet. Eller läskigt :)

Elisabet. sa...

mossfolk: och plötsligt kommer jag ihåg flera .., pv:s .t.ex. .., gerd i norsjö skickade sin och kjells .., rexxie har skickat sin .., ja, det är nog rätt många, när jag tänker efter ,-)

Men nog är det ett par år sedan!