onsdag 20 juli 2011

Och körsbär är så himla smarrigt!

9 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vilken charmknutte - det är ju så att t.o.m. jag skulle vilja ha en sån... (Men han är nog morgonpigg va? Då funkar det inte.)

Elisabet. sa...

Bloggblad: nja, han sov rätt bra i morse och tänk, inte en enda gång har han pinkat inne!

Cecilia N sa...

En lika omnivor vovve som vår. Han plockar gladeligen både körsbär och skogsbär.

Fast rabarber får husse behålla ... även om det seer väldigt mumsigt ut när han (husse) äter det där ...

snawitz sa...

Hundar är människans bästa vän
Och biggaråer är supergott

Anonym sa...

Grattis till lille Harry, jättegullig! Det ska bli roligt att få följa honom i bloggen.
Men ett gott råd i bästa välmening: Han är ännu en väldigt ung valp och han ska inte gå långa rundor alls ännu (som till stranden). Promenad till brevlådan + röra sig i egen takt på tomten är fullt tillräckligt och bäst för utveckling av ben och leder.
Ha det gott i menageriet!
/Biggan

Elisabet. sa...

Cecilia N: ja, men UNDER rabarberbladen .., där hittade han ett fiskhuvud .., vilken lycka!

Snawitz: ja, och katter också ,-)

Biggan: nåja, när jag såg racerfarten när dom tre valparna sprang runt, runt och ut och in ur lagården och swisch runt huset ..., där dom jagade varandra, så är nog promenaden till stranden en bagatell i sammanhanget ,-)
Och husse bar honom på hemvägen.
Men tack ändå.

Linda sa...

Harry är fullkomligt ljuvlig!!!

Ulrika i England sa...

Harry är så fin, så fin. Tänk att ni kan ha honom lös på tomten! Vad bra! Det kan jag fortfarande inte med min lilla beagleflicka 11 månader. Då sticker hon och jagar rävar, ena grannens höns eller springer in i en annan grannes kök genom stora, tjocka häckar där jag inte kan springa efter... Men på naturpromenader går det faktiskt bra. Då kan jag ha lite bättre uppsikt över henne och har alltid godsaker till hands så att hon håller sig i närheten. Som hon gillar att springa lös. Det är roligt det! Det ser Harry ut att gilla också. :)

Ps Min Poppy gillar också körsbär men favoriten är äpple och morot. Fast hon har inte haft förmånen att plocka sin egen frukt eller bär ännu! ;)

baratradgard sa...

När jag var på High Chaparall för ett par helger sen så var det väldigt många människor som hade hunden med sig där i koppel. Men det som charmade mig allra mest var familjen som hade en vuxen Golden i koppel och en Golden-valp i barnsittvagn!!! Där satt den lille och såg sig piggt omkring på allt det konstiga!