söndag 17 juli 2011

Scandic Hotell, Kungsportsavenyn i rikets andra stad ....

Och det kan jag säga er, att köra bil i den här stan, tänker jag aldrig i mitt liv göra!

När vi skulle svänga vänster på avenyn, hade vi plötsligt spårvagnar sprutande från tre håll och detta var på gränsen till värre än rondellen i Galway!

Nåväl.

Vi har installerat oss i det rätt enkla rummet (men dyra .... och ska nu invänta dr Böhlander med son och dennes kompis och sedan blir det väl middag.

Regnet v r ä k t e ner på väg hit .., vi tittade in på Ikea i Kållered och handlade lite smått och gott (läs: ljus ... och handdukar och annat, jo, världens längsta gardinstång!), åt en korv för 5:- och väntade på att regnet skulle upphöra.

Det gjorde det också.

Så småningom.

Ajöken, sa fröken.

2 kommentarer:

baratradgard sa...

Haha - det var en pärs när sonen flyttade dit för ett par år sen och jag fick köra fram och tillbaka med honom och hans grejer... Som TUR var inföll det samtidigt som jag bytte bil till en som hade inbyggd gps. Men jag har också kört i spårvagsfilen, gjort förbjudna U-svängar och kört runt, runt.

Men numera far jag runt som ett skållat troll i centrala Göteborg utan att blinka och rätt stolt över den utvecklingen...

Moster Mjölgumpa sa...

En gång när vi var i Gbg irrade vi runt lite med bilen. Plötsligt, utan att fatta hur vi hamnat där, var vi uppe på en cykelväg längs avenyn och körde.