onsdag 12 september 2012

DBIV för Ann i Göteborg ...

Det bästa förra veckan var när jag bland 90 stycken andra stickentusiaster var en av två vinnare på bloggen “Sticka på landet”.
 
Sticka på landet är en blogg om stickning, men också om bloggarens får och höns. alla bor i Skåne och bara det gör ju att jag läser den.
 
Bloggmadamen hade en utlottning bland sina läsare när hon nått 150.000 besök (där ligger man ju i lä) och det som lottades ut var en härva finull från Kurt eller Rune – gårdens två baggar.
Ett tillfälle jag inte ville missa!
 
Nu var det så många som ville vara med, så att hon lottade ut två härvor istället. Vinnaren fick välja på Kurt eller Rune och andra preistagaren (som var jag så) fick den andra. Och det blev sååå rätt. Kurt är en brun bagge och jag vann en härva RUNE. Jag gillar inte brunt, så det blev perfekt.
Ett underbart mjukt garn, som nu ligger här och väntar på att bli nystat och stickat. Kanske blir det ett par vantar...hela eller halva...kanske Isolde (bloggarens eget mönster)?
Det var det bästa förra veckan.
 
Hälsningar Ann - STORARTAT -.

1 kommentar:

AP sa...

Jag tycker det är så fantastisk. Tänk vad olika intressen man har. Jag älskar all form av NÖRDERI. Dvs jag tycker det är så otroligt intressant med människor som har starka intressen. Fotboll, trädgård, stickning, hästar, bilar, fiske - vad det än må vara så är det här med starka intressen, eller som i mitt fall, rent och skärt nörderi, så himla intressant. Grattis till garnet.