fredag 19 juli 2013

Hallelujamoment ....



(Upptäcker att det blir dubbelt mellanrum mellan raderna och orkar inte gå in i HTML och ändra, det får vara så här).

Så här såg det ut i mejerikylen idag, när jag lite över två tackade för mig. 
Då hade vi fyllt in det mesta av det som kommit och jag hade sorterat och ställt i ordning alla Proviva-drycker, juicer och den laktosfria mjölken och osten i dom grå backarna och hjääälp, så underbart det var! 

Stapeln med margarin som skymtar till vänster, krymper så sakteliga och den där oron jag hade för creme fraiché och keso, den kan jag lägga åt sidan. 

 Upptäckte att jag beställt bara tolv styck Arlas 3d--gräddfil och tiden var ute för att göra ny order på datorn, så jag ringde kundcenter i Stockholm och fick prata med världens raraste kvinna och tror ni i inte att hon ordnade så det kommer rejäl leverans i morgon, med just gräddfilen som är på annons! 

"Jag ska kolla med chauffören så han inte har lastat ...", sa hon.

Det gick bra.



Precis när jag skulle ge mig av, såg jag hur Bodil plockade ner våra timlistor, ja, nu bryts det för lön den tjugofemte.

Dessa listor sitter fastnålade på anslagstavlan och där skriver vi upp hur länge vi har arbetat.

Jag såg förra helgens tid .., kom ihåg den där gräsliga dagen , ja, det var då det var så hemskt med varor  .., och jag looog när jag såg min kommentar där på högerkanten.

Och nu är jag ledig i morgon och börjar inte förrän tre på söndag! 
Nästa vecka är jag  k a s s ö r s k a! 



3 kommentarer:

cruella sa...

Kassörskeriet låter som rena vilohemmet i jämförelse:-)

Elisabet. sa...

cruella: ja, det är det också!
Det är kämpigt, men på ett helt annat sätt.
Man kan inte mer än beta av köerna .., och visserligen är det post och tidningar som kommer, men det går inte att jämföra på samma dag!

mossfolk sa...

Och jag tänkte verkligen på dig idag, när det var alldeles utplockat i mejeridelen och fetaosten jag tänkt köpa var absolut tvärslut. Ja, det har hänt att jag faktiskt har känt mig en smula irriterad sådana gånger. Men idag minsann, tänkte jag att det kanske är någon som fått detta med mejeribeställningarna på sin lott och som varit sådär nervös och våndats inför detta beställande.
Det gick förstås alldeles utmärkt utan fetaost i den där salladen.
Ha nu en riktigt skön ledig lördag!