tisdag 20 augusti 2013

Ikväll blir det dragning ....

Vill någon fler vara med, så går det bra fram till femtiden i eftermiddag! 
Mejla bara till bisse151@gmail.com 


Bloggblad, hon berättade om en härlig konsert där hon och sällskapet mest liknade familjen Barbapappa.


Barbro/ Babsan i Uppsala hade tillbringat en sagolik helg på landet .., med kortbyxor, linne och sommarvärme! Och belysningen var äntligen fixad!



Eva i Tyresö  hade lyssnat till sommarprogrammet med musikgruppen Mando Diao - stor glädje -!


Tog tåget från Härnösand till Stockholm gjorde Cecilia N och så blev det bloggträff/"båsfest" hos skribenten Lotten och andra bloggvänner.  Ett fönster fångades i farten.


Eva på Frösön hade givit sig av på spontan fjälltur och mött helt fantastiska renar med stora, stora horn! "Det var nästan magiskt ...", berättade hon senare under ett telefonprat.

Bloggträff i Steninge 2009.

Den storartade Ann i Göteborg, vittnade om glädjen i detta med bloggvänner och hon kom ihåg den allra första som vi hade, den i Ystad på Bryggeriet och hon berättade också om hur berikande det är att skutta runt hos människor med olika intressen och hur man kan stötta varandra och ja, helt enkelt fylla på det där glädjekruset.

Ingela i Malå berättade så här om sin glädje ...
"Jag har haft en bra sommar med fina resor utom och inom landet och bra dagar hemma med paddling och bad. Hyfsat, ja ganska fint väder och kvalitetstid med tjejerna.
Men om sena bidrag räknas vill jag berätta att jag hade turen att få följa med några (yngre) vänner till Skellefteå för att lyssna på Mando Diao. Eller, jag var minst lika sugen på att höra Moon Safari som var förband live, det är ett Skellefteåband som spelar det som kallas "progrock", står för progressive rock. Det ska inte förväxlas med progg, alltså den musik med politiska texter som var inne i min ungdom. Jag hör tydliga influenser från 70- och 80-tal i deras lite symfoniska musik. Inga simpla treackordslåtar utan avancerade melodier, spännande harmonier, täta taktartsbyten och fantastisk stämsång. Lite Queen- eller Eagles-stämsång, Yes-harmonier, lite Focus-instrumentalt emellanåt, ja  tokbra helt enkelt.
Före konserten som arrangerades på folkparken med Mando på utescen käkade vi gott på en uteservering. Min första egna utflykt den här sommaren, blir nog den enda också, välbehövlig var den. Mando Diao levererade förstås också, första setet med Frödinglåtarna och sen med egna låtar. Energi och bra musik, ja jag är helnöjd med kvällen.
Tyvärr tog jag inga foton men här är länk till Norrans bilder från kvällen och här länk till Moon safaris wiki. Lyssna gärna på Moon Safari på deras Myspace"

2 kommentarer:

Ingela sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ingela sa...

Mando ska det vara förstås. Har skrivit fel första gången.