tisdag 25 mars 2014

Ja, nu har jag mitt på det torra ...

Mejl till Elisabeth Nilsson, kom till inkorgen alldeles nyss.

Donation från Zafirah Bahijah
Käraste i Kristus

Må vår gode Herren välsigne dig , belöna dig för att gå ut och ditt kommer in genom Jesus Kristus, vår Herre . Amen .

Mitt namn är Zafirah Bahijah , ursprung Kuwait , är jag gift med sen Mr . Bahijah Ghassane som arbetade med Kuwait ambassaden här i Elfenbenskusten för nio år innan han dog år 2009 .

Vi var gifta i elva år utan child.He avled efter en tids sjukdom som varade endast fyra days.Before hans död var vi båda pånyttfödd kristen . Sedan hans död bestämde jag mig att inte gifta om sig eller få ett barn utanför äktenskapet , mitt hem , där Bibeln är emot . När min avlidne maken levde han lämnade summan av tre miljoner femhundra tusen dollar ( $ 3. 5 miljoner ) i ett allmänt förtroende konto i en bank här i Abidjan , Elfenbenskusten , Västafrika , Nyligen , efter min ohälsa min läkare berättade inte skulle vara för de närmaste åtta månader på grund av min cancer problem .

Han berättade för mig att under de närmaste två månaderna kommer det att finnas en spridning av cancer till mina ben , och jag kommer inte att leva igen , det som stör mig mest är min stroke sickness.Having känt min åkomma jag beslutat att donera denna fond till en kristen , individen och organisationen eller kyrka som jag känner kanske behöver det och som kommer att använda pengarna hur jag kommer att instruera häri , enligt önska min sena make före sin död .

För närvarande dessa pengar är fortfarande med stranden . Jag har denna fond att användas i verksamheten frigörelse arbete som hjälper pastorer familjer , barnhem , mindre privilegierade i samhället och kristna skolor , fattiga människor i din mellersta och högsta ledningen av kyrkorna och att sprida Guds ord och försöker Guds hus upprätthålls.

Jag tog detta beslut, eftersom jag inte har några barn som ärver pengar o ch min make släktingar inte är kristna och jag vill inte att min mans strävan att användas av unbelievers.I vill inte ha en situation där pengarna kommer att användas i ett ogudaktigt vag . Det är anledningen till att jag tar detta beslut .
Bibeln gjorde oss att förstå att " Välsignad är den hand som giver " . Jag är inte rädd för döden , eftersom jag vet vart jag går . Jag själv vet att jag kommer att vara i famnen på Herren. Exodus 14 vs 14 säger att " Herren skall strida mitt fall och jag skall hålla min frid " Jag behöver inte någon telefon kommunikation i detta avseende på grund av min hälsa . med Gud är allting möjligt .

Så fort jag får ditt svar Jag ska ge er kontakt med banken för dig att kontakta dem direkt för vidarebefordran . Jag kommer också att utfärda du en myndighet brev som kommer att visa dig den aktuella mottagaren av mina fonder . Jag vill att du och din familj att alltid be för mig eftersom Herr e n är min herde . Min lycka är att jag levde ett liv i en värdig Christian.vem som vill tjäna Herren skall tjäna honom i ande och sanning .

Min svenska är inte bra att du får tillbaka in i engelska språket .
Börja alltid med bön hela ditt liv , kommer eventuella förseningar i ditt svar ger mig utrymme med att köpa en annan person i samma purpose.Please försäkra mig om att ni kommer agera därefter som jag förklarade häri . Hoppas att få ditt svar .

Remain välsignad i Herren .

din i Kristus ,
Zafirah Bahijah .

9 kommentarer:

Anonym sa...

"Äntligen", som det skulle sagts vid nobelpriskungörelsen.
Ring lämplig byggfirma, nu ska här renoveras. Yipieee.
PV

Dinah sa...

Du har en fantastisk tur. Undrar hur hon kommit att tänka på just dig. Måste ju nästan vara att hon läst om Ann-Gerds livsverk.
Lycka till med ditt nya liv. Nu kommer grannens lyxvilla att se pluttig ut.
(Skulle du verkligen få allt? Tänk på en gammal vän).

Kattis sa...

Be om en bankväxel! ;)

Turtlan sa...

Ett brev betyder så mycket är väl detta ett bevis på. Vilken lycka.

Tänk att bli utvald :-)

Monet sa...

Jag är ju mera krass och tror att sånt här handlar om att din "dator är utsatt för risk" som det brukar heta. Många av mina nätvänner indikerar problem. Vi har det också. Man behöver nog se över sitt skydd och inte sprida vidare.

Ruta Ett sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ruta Ett sa...

Många känna sig kallade, men få äro utvalda. Halleluja!!

Anonym sa...

Till alla kan jag rapportera att vi numera är utan både data och TV-uppkoppling i det gula huset på kullen.
Enligt Telia rör det sig om något avbrott på någon linje, felet beräknas avhjälpt på fredag.
Så nu har madamen myror i kroppen.
PV (just framme på jobbet

cruella sa...

Ambitiöst upplagd bluff!