torsdag 10 april 2014

En sista hälsning

kommer nu från bloggmadamens stand in.

Dagens rapport från avd 81 andas mycket optimism. Hon kände sig väldigt pigg, dansade runt med sina kryckor i korridoren och hade god aptit. Det mesta var sig likt, helt enkelt.

Tanken är att hon ska komma hem i morgon, så då kanske fönstren är färdiga när jag kommer från jobbet. Kanske vi t o m kan ringa till jobbet och anmäla henne till tjänstgöring till nästa vecka.

I alla fall är hon väldigt mycket mer pigg jämfört med förra gången, äter mindre smärtstillande men har trots det mindre ont.

I morgon räknar jag med att hon kan ta över den här verksamheten till 100 % så jag får tacka för alla glada tillrop under dessa dagarna. Må gott allihop.

12 kommentarer:

Biggan sa...

Tack för att du hållit oss informerade Pv, heders!!!!Och skönt att ordningen snart är återställd på hemmaplan. ta det lugnt, förmodar att det blir kryckor ett tag framöver för E.s del.....Trevlig helg

STORARTAT! sa...

Du har verkligen skött uppgiften med den äran!

gunnar i vaplan sa...

Bästaste PV...!
Du har skött detta med bravur..!
Jag har en liten undran bara - ska jag fortfarande planera in en segling till sommaren? Eller tar vi den nästa sommar...?
(Nästa sommar bättre för mig....)

Anonym sa...

Du är så rolig och underfundig med en hel del skrivet mellan raderna;-) så jag hoppas du startar en egen bloggverksamhet, och en hälsning till Gunnar, ta det i sommar, nästa kan ni ju inte veta om ni lever:-).

"En hemlig beundrarinna", för säkerhets skull anonym;-)

Anonym sa...

Lite otäck rubrik på ditt senaste/sista inlägg...... Har varit till stor förnöjelse att läsa dina spetsfundigheter. Återkom gärna!Hälsa madamen!
Solbritt i Ystad

Monica i Lysekil sa...

Ja, jag hajade verkligen till när jag såg rubriken.
Drog en lättnadens suck när jag läste vidare.
Tack för uppdateringarna PV!
Jag har följt Elisabet helt från förra bloggen, och 2005 - 2014 är 9 år!!
Det är nästan som om vi känner varandra "på riktigt" ("IRL"), änfast vi aldrig har träffats.
Det är både intressanta, rörande, vackra och roliga inslag i vardagen, och det har gett mig mycket glädje och många trevliga stunder. Många hälsningar till er alla i det gula huset på kullen i landet Halland(både två- och fyrbenta) från Monica i Lysekil
Och Riktigt God Bättring Elisabet!

Evas blogg sa...

Tack för dina uppdateringar käre pv. Det fixade du galant! Nu ser jag fram emot att få läsa Elisabets rader igen (inte för att jag har något emot dina). Men Elisabet är ju Elisabet vet du ;) Ingen kan ersätta henne.

Monet sa...

Instämmer med alla. Tack för uppdateringarna! Och välkommen hem Elisabet, det låter ju som om det gått jättebra!

Anonym sa...

Jag instämmer också med föregående inläggen. Välkommen tillbaka till ditt vanliga liv Elisabet! Även om man blir väl omhändertagen inom sjukvården, så är det i alla fall inom "friskvården" man ska vara. ellem

annannan sa...

Jag är ju som ni vet inte hemlig i min beundran för PV, men jag beundrar Elisabet lika mycket och önskar framför allt henne mycket välkommen åter i det gula huset!

Anonym sa...

Åh, vad roligt att hon är på väg hem!( Eller redan hemma??) Så pigg som hon är promenixar hon väl hem.
Ha det skönt nu och tack för uppdateringarna!
Massor av hälsningar från oss i Dalom
Ronja hälsar till Harry ....

Bloggblad sa...

Jag hajade också till över rubriken!

Men du, låt nu Elisabet ligga på soffan på söndag förmiddag och lyssna på gudstjänsten i P1 kl 11.03. Hon gör då indirekt sällskap med hela min släkt som är kommenderad till tvångslyssning i givakt. Men, eftersom vi inte är släkt får hon ligga!