tisdag 22 juli 2014

Dagens fönster ...


Första nya fönstret på plats.
Jo, men det ska nog bli bra ... , nu kommer dom i fas med ytterväggen, vilka dom andra inte gjorde .., jag får djupare fönsterbrädor (heja!) och jag tror nog att själva fönstret passar bättre till huset som ju är rätt gammalt.

Jag tycker ju om gamla fönster och hade - om jag varit miljonär -, gärna lejt en snickare, men det blir bra, det tror jag.

6 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad duktig han är, pv, som fixar själv! Här skulle också behövas bytas fönster... Men det ligger inte riktigt på toppen av den där prioriteringslistan vi har :)

Anonym sa...


Vad fint det blir


Friherinnan

Ruta Ett sa...

Breda fönsterkarmar är toppenbra!!!

Monet sa...

Och jag har fått helt vänja mig av med fönsterbrädor. De finns inte i Frankrike där alla fönster går inåt. Det går faktiskt bra att ha växter nära ljusinsläpp ändå och det blir mindre plottrigt framför fönstren. Och ljusare. Men det kändes konstigt i början. Fint får ni iallafall!

Mian sa...

Jättefint med spröjsade fönster!

Elisabet. sa...

mossfolk, Ruta Ett, friherrinnan, Monet och Mian: jag ÄLSKAR djupa fönsterkarmar där man kan ha allt möjligt .., stenar, fjädrar, ljus .., och blommor! Det kommer att bli så fint och vi märker redan vilket vackert ljus det blir.