måndag 21 juli 2014

Här och Nu ...


Barnbarn som sitter i soffan Ektorp och spelar backgammon .., en pensionatsvärd som monterar ett fönster .., en måg som sköter grillen .., en dotter som har fixat sallad och en hel massa annat .., och en supertrött mormor som idag nästan svimmade av utmattning efter en eftermiddag på jobbet då vi inte hann just nånting annat än att tänka på plu-nummer.

Jo, Felicia tog in bärkassar .., jag bar tillbaka kvarglömda/lämnade varor till respektive plats .., och så var det uthyrning av släpvagnar, stora brev till utlandet .., och helt slut på tändvätska. Aj, aj, aj. Sånt får ju bara inte hända!

Men nu blir det ett glas rosévin och snart kvällsmat.

4 kommentarer:

Anonym sa...


Du måste ta två glas ett i varje ben
Du ska bara veta att jag vet vad du går igenom. Nu inser jag mer o mer att gjorde rätt som slutade innan sommaren.39 somrar som bara blev mer o mer jobbiga, Men det var roligt också.

Friherinnan

Bloggblad sa...

Och jag som just idag tänkte på dig, hur himla aktiv du är och far runt på en massa kul grejer, springer ner och badar och moppar till jobbet och har fikabesök och barnbarn omkring dig. Undrade just varifrån du får din energi. Nästan skönt att höra att du blir trött ibland.

Elisabet. sa...

Friherrinnan: ja, hade det varit så här året runt, då hade man nog legat platt :)

Bloggblad: nu tar jag ju visserligen ofta bilder av mina ben i vila, för hur någon kan tro att jag har gott om energi, det övergår mitt förstånd.
Jag är ju rena latmasken! Badar, solar, jobbar. Det är allt!

mossfolk sa...

Jag är så glad att jag inte jobbar de här varma dagarna!
Skönt att det inte är så många timmar om dagen...