måndag 28 juli 2014

Nu är dom på plats ...!


Först visade det sig att pv glömt bort att sängkammarfönstret är högre än dom nya fönsterna, så det blev lite krumbuktigt .., , men löste sig ju ändå.

Här står herr hantverkaren och funderar hur det hela ska bli.


Tanken - pv:s tanke - var att jag skulle stå inne i sängkammaren, hålla i fönstret .., hjälpa till att vinkla ut det och så skulle pv - balanserandes på den rostiga stegen och med foppatofflor på fötterna - - hänga fast fönstret.

Å, hjälp!
För min inre syn såg jag hur jag liksom lyfte ut fönstret, sedan råkar tappa det och så dråsar fönstret rakt på pv som faller i backen. Nej, det blev snälle grannen Göran som agerade assistent och gjorde det med den äran!

Vad skulle man ta sig till utan vänliga grannar?


Nåja, man kan ju assitera på olika sätt.
Kan man inte det ena, får man göra det andra.
Måla kullisterna, t.ex.
Fortsättning följer.
I morgon. 


3 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad ni är flitiga! Här har vi haft en mellandag eftersom grundfärgen på huset behövde torka. I morgon ska det målas... Och jag kan som just inte ta för mig någon ära för allt som blivit gjort.

Elisabet. sa...

mossfolk: du kan skriva "pv", det är helt och hållet han som är flitig! Jag är verkligen så imponerad av hans energi! Jag sköter marktjänsten .,. försöker bjuda på god lunch och middag .,. ropar att det är fika .., ser till att iskallt vatten alltid finns .., och målar lister. Men det är en bagatell i det stora hela.

Steel City Anna sa...

Han måste sluta med foppatofflor på stegar! Verkligen måste. Nu får du säga till på skarpen.