tisdag 19 augusti 2014

Något mindre att sitta på ....

Idag, när jag kom från ortopedmottagningen,
upptäckte jag att soffan Ektorp nu har betydligt mindre stoppning.

Å, Gud.


20 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Ooopppsss ... :D

Ulrika sa...

Men kära nån!

Det blir en kostsam hemkomst för matten och hussen...

Steel City Anna sa...

Jag är glad att jag har en lugn gammal katt :)

Ruta Ett sa...

Ojojojoj, Molly!!!!!

Rexxie sa...

Det blir väl bra! Både omtapetserat och nya möbler!

:-)

Turtlan sa...

Nej men oj! Illa illa!

Det är tur att Ektorp inte är så dyra...

Monet sa...

Nu är man väl politiskt inkorrekt och för rakt på sak som vanligt. Men en hund som beter sig så som ni beskrivit Molly kan och ska man inte lämna över till privatpersoner, i synnerhet inte en unghund och om man är borta i flera veckor som verkar vara fallet här. Som ägare måste man förstå att framöver är hundpensionat det enda som gäller och att det blir både billigare och mindre pinsamt för dem med tanke på vad hon åstadkommit för er.

Den här hunden verkar understimulerad för de behov rasen har (mycket stora!) och det verkar inte hjälpa vad ni än gör. Men jobbar ni båda går det ju inte att lämna henne i möblerade rum, det är uppenbart. Föreställ er bara vad Cesar Millan skulle ha sagt om detta! Helt intolerabelt, hundar får bara inte ta över på det här sättet!. Säger jag som haft hund sedan jag var bebis och av alla raser, inklusive tuffa terrier. Hoppas sista tiden går någorlunda bra för er trots allt!

Bloggblad sa...

Utan att vara hundkännare, håller jag med Monet, det kan bli ganska så pinsamt...

Anonym sa...


Jag kan heller inte annat än hålla med Monet men vill tillägga att Molly borde få hjälp med sin 'seperation anxiety'( vet inte vad man kallar det på svenska)så att hon kan lämnas ensam utan att hon blir så fruktansvärt ängslig.

Lillan i Cornwall



Mian sa...

Den där Molly bör nog åka på uppfostringsanstalt ett tag...
Jag skulle bli skitnervös av att ha hand om en sån vilde.
Är det en vecka kvar nu? Läser hundägarna din blogg??

Anonym sa...

Aj,aj lilla Molly! Inte riktigt bra det där.

Anonym sa...

Tycker inte att man ska lämna över en så sjövild hund till andra! Ägarna måste ju vara medvetna om hur vild hon är och att hon har sönder saker. Hoppas att de är förståndiga nog att ersätta er för den förstörda soffan och annat hon har haft sönder! De är ju ansvariga för henne och vad hon ställer till med. Tycker synd om er./småländsk tjej

Elisabet. sa...

Till er alla: det KAN ju vara så att lilla fröken Molly är betydligt lugnare hemma; det här är första gången husse och matte är borta flera veckor, så jag vill inte ösa galla över dem.
All övrig tid är hon helt underbar!
Nu är jag fri tre hela dagar, pv är fri helgen och sen återstår bara kanske två dagar, det ska vi nog klara.
I eftermiddag fick dom helt sonika vara i hallen, på ett betydligt mer begränsat utrymme och det gick tydligen bra.
Skulle husse och matte läsa här, så bli inte förskräckta över kommentarerna, soffan kan jag lätt åtgärda med lite skumgummi i ena hörnet! Det är liksom under tyget hon har tuggat.
Tack till alla som har engagerat er på ena eller andra viset :)

mossfolk sa...

Åh, jag får lite ont i magen och hoppas att hussen och matten inte läser här. Det är som liksom det man är ängslig för när man lämnar bort sina djur -att de ska ställa till med något.
Skönt att det fungerade att ha dem i hallen :)

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, jag fick också ont i magen :)
Det är rara människor och inte hade dom förstås tänkt sig att det skulle bli så här. Men nu blir det lugna dagar framöver .., och det där med hallen tycks ha fungerat.

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, jag fick också ont i magen :)
Det är rara människor och inte hade dom förstås tänkt sig att det skulle bli så här. Men nu blir det lugna dagar framöver .., och det där med hallen tycks ha fungerat.

Babsan sa...

Så snäll du är som tar hand om hunden.Men det blir väl knappast fler ggr?

Elisabet. sa...

Babsan: nej, nu blir det nog lugnt hädanefter ...

Mian sa...

Skönt att höra att det bara var lite i ena hörnet. När du skrev "betydligt mindre stoppning" så skapades en helt annan bild i min hjärna... :-)
Håller tummarna för att de kommande dagarna blir lugna.

Elisabet. sa...

Mian: hon hade puttat ner alla dynorna och så bitit i vänstra hörnets nederdel ..., mycket skumgummi som bars ut, men när jag lägger på dynan, så märks det inte.