måndag 18 mars 2024

Spridda skurar en måndag i mars ...


Pratade med sonen igår. Efter några dagar hemifrån å jobbets vägnar, var han och en kollega på väg mot Skåne .., men kände sig varma och svettiga i bilen. 

"Så vi tog första bästa sjö längs vägen .., jag hittade en bräda som jag hackade hål i isen med och så av med kläderna, ja, man fick häva sig ner och ta ett dopp, ja, men det gick bra. Man kände sig i alla fall fräsch efteråt ...", konstaterade han. 

Och jag loooog och kom ihåg när någon av moster Lisbeths döttrar berättade om när mamma och pappa var på tvärbesök uppe i stugan i Fättjaur och hur mamma plötsligt slängde av sig alla kläder och tog ett dopp i iskalla vattnet!


Kylig morgon idag. Tur att små penséer brukar klara det mesta och tur att jag inte planterat i alla blomlådorna, utifall att. 

På agendan står passfotografering (hu!) och ett besök hos frisören, ja, för min del. Avskyr när jag känner håret i nacken, det var ju anledningen till att jag alltid hade det uppsatt när det var långt.

På instagram följer jag en hårfrisör i Milano och det är inte klokt hur vackra kvinnor blir när han farit fram med saxen i deras hår. 

Eller vackra? Det är mer som om han trollar fram deras personlighet på något vis? 

Där finns en film med en nästan orangehårig kvinna där han kapar kalufsen rakt av och jag tänkte .., men hjälp, vad ska detta bli! Det blev helt fantastiskt! 

Om någon vill se rent trolleri, så heter kontot @cappucci_hair_milan_


Här är ytterligare en orangehårig kvinna som blir helsnaggad. Man får följa hela förändringen och ofta hör man kvinnorna nämna ordet "frihet" efteråt. 

Jag tycker att det blir ursnyggt!

Bettan i Lund får ofta sån här filmer av mig var gång jag "tittat in" hos frisören i Milano!

"Men titta, vilken förändring ...!" skriver jag.

6 kommentarer:

Rexxie sa...

Nu följer jag också Victor Del Valle... :-)

Anonym sa...

Rexxie: Och så verkar han så himla snäll! / Elisabet

bettan sa...

Älskar dessa förvandlingar, men det vet du. Jag kan bli helt förlorad i det ena klippet efter det andra.
Detta med frisyren, tänk så mycket det kan betyda för hur man känner sig.

Monet sa...

Jag skulle vilja säga att vad man än gör med orangefärgat hår så kan det inte bli annat än bättre! Sedär: en enmeningskommentar!

Elisabet. sa...

bettan: ja, det är nåt helt otroligt! Och jag måste ju säga att kort hår gör dom allra flesta såååå mycket .., inte just yngre, men det blir så mycket personligare! Tycker alltså jag.

Elisabet. sa...

Monet: Jo, det har du rätt i .., särskilt den innan-färgen, men det fanns andra mer vanliga ,-) Angående längden på kommentarerna, så är jag ju i samma härad. Det står till i bloggbeskrivningen ,-)