söndag 31 maj 2009

Nästan som i Texas ....



Jag måste bara berätta vad som hände på vägen hem från mina systrar.

När vi kommer till flygrakan vid Sjöbo .., då står två unga flickor och viftar och har sig utanför en bil där dörrarna står på vid gavel och jag tänker genast att jaha .., nu ska man väl bli rånad eller nåt om man stannar och hjälper dem.

Men pv stannar.

Förstås.

Då ropar flickorna att längre fram på vägen går en man omkring och skjuter med en pistol och dom har ringt polisen som är på väg och nu varnar dom oss för att fortsätta åt det hållet.

Så vi tar omvägen via Sövde och Snogeholmssjön ..,. sanslöst vackert är det .,. men fy, så obehagligt ändå och i bilen pratar vi om vad som kunde ha hänt och en stund senare tas den här bilden genom bilrutan .., solen på väg ner i väster och på höger sida av vägen vi ser en livs levande s t o r k som spatserar omkring på en "lägda" .., nästan magiskt och overkligt är det.

Allt på en gång.

Som livet.

5 kommentarer:

aurorabuddha sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Allt väl med pv nu, förhoppningsvis?!
AkiH

malin sa...

Huva, vad otäckt! Fast jag undrar om de där tjejerna var helt sanningsenliga - för inte skulle ju jag stå vid vägkanten om det gick en pistolviftare längre fram. Fast det är ju jag, den här duon kanske var mycket modig? Kul att slumpen visade er en vacker väg i alla fall!

S o F sa...

Vilka dagar...!! Fullt med känslor på alla möjliga vis.

Var rädd om dig E!

Lugna kramar kommer genom cyberspace.

Bert sa...

Otäckt! Hur var det då? Hade påståendet någon sanning. Det borde ju stå i ortspressen i så fall.