lördag 6 juni 2009

Lycka .....

... är att en tidig lördagmorgon ligga i sängen och lyssna till detta.

Det är förstås ett ålderstecken.

9 kommentarer:

qi sa...

Godmorgon Elisabet! Du har en bra morgon förstår jag... :-)

Tankevågor sa...

Elidabet! Det där är minsann mitt favoritprogram på radio! Radionörd har jag alltid varit och det där programmet gillar faktiskt hela familjen här.
Det har vi gjort i alla år....

Har haft massor av hjälp av deras programledare i frågor som rört djur och natur....man får blixtsnabba svar när man mailar dem. :-))

Tankevågor sa...

Hm....nu blev jag så ivrig att jag slant på tangenterna...såklart du inte har bytt namn....Elisabet!

Bloggblad sa...

Tidiga morgnar är väl helt klart ålderstecken. Själv sover jag tills min mobil ringer vid 9.30... för jag vet att jag får ännu svårare att somna på kvällen om jag sover tills jag vaknar, vilket skulle bli framåt 11-snåret.

Elisabet. sa...

qi: ja, det har jag ..,-)

londongirl: det beror lite på vem som är programledare i Ring-så-spelar-vi ..., men som idag, då lyssnar jag mer än gärna på Naturmorgon och jag saknar fortfarande Jan Danielsson! hälsar Elidabet ,-)

Bloggblad: fast jag har alltid varit extremt morgonpigg och det här är första gången jag är tillsammans med en man som är ännu piggare ,-)

Unknown sa...

Det VAR länge sedan jag lyssnade på det programmet!Har mest läst och lyssnat på 1:an från lunch och framåt.Är på väg upp ur en mycket mörk jämmerdal som bla botas med det som beskrivs på min blog.

Inkan© sa...

Håller med dig - fast det blev lite hattit idag på morgonen eftersom tvättstugan väntade Men annars har 'naturmorgon' varit en del av mitt liv i bra många år. Men å vad jag saknar Jan Danielsson - hans röst och hans förmåga att berätta så intresset steg med 50% - det spelade ingen roll om det var grodor eller lämningar efter ett torp.

Läste längre ner: du skriver
"dejtingsida" - har du träffat kungen av Halland via en dejtingsida? Oj så strongt. Jag skulle aldrig våga ...tror jag.

S o F sa...

Angående Nationaldagen så tycker jag också att det ska vara så naturligt som möjligt.
Jag gör olika varje år, liksom vad jag känner för - just då.
Idag blir/blev det hemma i tv-soffan. Morgontv och fotboll i kväll. Perfekt! :)

(förresten har jag lagt in en liten film på bloggen idag, men tack och lov utan min egen röst, utan något myyyycket vackrare) ;)

Ha det riktigt gott i landet Halland!

Elisabet. sa...

cosifan: då ska jag kolla vad som kan hjälpa en människa upp ur jämmerdalen. Hoppas att det blir bättre. Ja, BRA. Stor och varm kram härifrån!

Inkan: just det .., det var som en god vän som pratade i ens sovrum när man lyssnade till Jan D!

S o F: ska genast kolla filmen ,-)