torsdag 13 augusti 2009

Ännu en insikt ...

I min pyttelilla arsenal av hudkräm, finns en flaska där man trycker ut krämen med en sån här liten pip längst uppe.

När jag nu på morgonen tryckte .., så kom absolut ingenting ut ur flaskan.

Jag tryckte och tryckte.

Noll.

Nada.

Ingen kräm.

Då tog jag den räfflade brödkniven och skar helt sonika upp flaskan på mitten.

Håhåjaja .., ni a n a r inte hur mycket vit kräm som finns kvar på botten!!

Och oj, så nöjd jag känner mig.

(Nu är flaskan invirad i en tätslutande plastpåse och krämen räcker säkert i ytterligare ett par veckor ...).

6 kommentarer:

Lisette sa...

Har du kollat hur mycket vin det finns kvar i en vinbox när det inte kommer mer ur kranen- om du nu köper vin i box. Jag sprättade upp en och si, det blev ett helt glas till!!! ;) På tal om alltså.

Båthuspernilla sa...

Att få ut sista skvätten ur en vinbox är enkelt :-), bara att vända den upp och ner och tappa ur lite och så göra så tills det inte kommer mer.

Är det inte irriterande att hudkrämen tenderar att sitta i en torr liten propp i mynningen på pipen också? Det gör iaf min ansiktsträm, så varje gång jag ska ha så kommer det lika mycket torkat som jag sen pumpar ut för att kleta in i ansiktet... :-(

Elisabet. sa...

Lisette: nä, det har jag inte .., för jag har nästan aldrig nån sån hemma ..(inte av moraliska skäl . jag vågar inte .., då skulle jag börja gå där och småslatta om kvällarna ..-), men pv har och jag har ju sett ...., jominsann.

Båthuspernilla: jo, precis så!
Den får man liksom pilla bort, den där ploppen.

Love, literature and gardening sa...

Jamen det är ju du som lärt mig klippa itu tandkrämstuberna så jag kan få ut den sista fjärdedelen!

missis p sa...

hahaha.......ja prata inte om när en riktiga favoritkräm e slut.......O jag handlar bara sånt på www.douglas.de alltså när vi är i Flensburg o kollar banken....konto osv....så jag har några eller rättare sagt GANSKA många krämer jag har klippt upp......men nu e de finito allihop.... Men har börjat använda NIVEAS krämer. Billiga o minst lika bra.
På tal om Bag viner så e jag en mästare på detta......pumpar ut tils det e slut...sen river man upp kartongen o vips så e där säkert 2 glas till...
O jag som fick gå hem tidigare idag......Kimmo skyhög feber....de har ringt från fritids sen kl halv 5.....men har ringt 20 istället för 70 som vi har på slutet på jobbets telnr.....O min mobil va ute i skåpet.....Inte tänker man på att en av sönerna ska bli liggandes sjuk sådär en torsdag eftermiddag.......Ja kunden med 200 tillgodo visar sig oxå arbeta på skolan där våra går.så hon visste ju vart jag var. Hon körde mig till skolan o sen körde fritiddsfröken oss hem.hon skulle ändå på samma håll.....Så nu e jag hemma imorrn med sjukt barn.....

Elisabet. sa...

Love, literature ..: ,-) Ja, det praktiserar jag flitigt .-)

missis p: stackarn .., och så hemskt att dom inte fick tag på dig!
Det gick bra i alla fall på slutet ., Tina och jag själv och det var inte så farligt ..., hon satt ofta i kassan mitt emot och där var många stiliga tattooare i uniform.
Ha det så gott i morgon!