fredag 21 augusti 2009

Pling i min inkorg ...!



Och där upptäcker jag en bildhälsning från sonen.

Ååå, så glad jag blir!

Så här är det.

Om någon människa skulle be mig säga vad jag tycker är typiska egenskaper för sonen, då skulle jag nog svara att ..."ja .., förutom att han har ett stort och varmt hjärta (köper man hamburgare till uteliggare, då har man i alla fall fått nån slags empatisk förmåga), men framför allt har han en stor glädje till själva livet. det tycker jag.

Och det tycker jag att bilden också visar.

Här ligger han vid vattnet i Stockholm och läser en bok, medan båtarna tuffar förbi.

En guldstjärnestund.

Förstås.

(Bilden tog han med sin mobil och den har han fått ärva av sin ena syster, som också har ett stort och varmt hjärta.)

4 kommentarer:

Tankevågor sa...

Åh vad jag blir glad av dina ord...här är en till...hamburgare,smörgåsar, kaffe från närmsta seven eleven osv. Uppskattas alltid! :-)

Härlig bild! Tänk att det kan bli så bra med mobilen.

S o F sa...

De där älskade barnen...som gör en alldeles varm - inuti...

(viskar lite försynt för det är så tråkigt att prata om sin egen blogg hos andra, men i alla fall...igår läste jag den vetenskapliga (?) förklaringen till varför jag o maken o en himla massa fler, älskar Skåne o om det har jag gjort ett inlägg idag)

Vad tror du?

(kanske kan det ligga nåt i det, men jag fick en kommentar från en som älskade att bo i skogen, så då får väl alla de som gör det bli "undantagen som befräftar regeln" i så fall)

Ha det gott E i underbara Skåneland!

Love, literature and gardening sa...

Och så är det så mysigt när någon av ens söner delar sina stunder med sin mamma. Som när man får ett sms från Australien som säger att "nu ska jag hoppa bungyjump". Eller när den andre ringer och frågar efter texten till en snapsvisa han vill sjunga.

Elisabet. sa...

Londongirl: om mina barn vore bäst i världen på vad som helst eller mångmiljdarär eller fick Hur Betydelsefulla Poster som helst eller blev framgångsrika och uppträdde i tv minst en gång i veckan .., skulle jag inte bli mera glad och stolt över dem, än när jag hör att dom Gör Gott.
Alla tre har stora och varma hjärtan och jag brukar tänka att åååå, vad deras mormor i sin himmel ska vara glad över dem!
Skryt? tänker väl någon.
Nej.
Mammor och pappor må se subjektivt på sina barn, men alldeles helt blind är man ändå inte och det är inte sagt att det är uppfostran det beror på heller.

S o F: hur intressant som helst var klippet på din sida .., jag har svarat dig ..-))

Love, literature ..: precis! Det behövs så lite, så lite, för att hjärtat ska svämma över.