söndag 14 februari 2010

Dagens fönster ...



Idag är det, om ni inte redan visste det, Alla Fönsters Dag.

Jaså, det visste ni inte, jo, men så är det.

Fönstret längst uppe, det kommer från fönsterfångarmadamen i Portugal.

Hon som drömmer om ett nytt hem, det kanske ni inte heller visste?



Från Solveig uppe i norr, kommer det här fönstret.

Egentligen tillhör det en s.k."kändis" och innan jag skriver ut hans namn, vill jag nog ha ett litet godkännande av avsänderskan.

Om ni klickar på länken till Solveig, kommer ni att kunna läsa en alldeles underbar dikt.
Det hände ofta när jag var väldigt ung, att min mamma högläste den.

Hej!
Det tror jag väl att du kan skriva - att det är Carl-Jans fönster! Det var ju från hans officiella salonger i Saxå Herrgård! Var där för att presentera vår bok "Snöå Kost & Kultur" -damerna i projektet som samlat recept, lagat mat mm och jag som fotat. En trevlig stund med många glada skratt och kaffe och prinsesstårta! (Han var så där trevlig som man tror!)



Och titta här!
Det är Kapten Kjelle som under sin seglar-i-grönskimrande-havet-tillvaro ... har fångat en hel drös med fönster, allt på en bild, och som vanligt vet man inte var bilden är tagen .., men det är i alla fall inte i Båstad.

Och ser man på ..., Kaptenen hör av sig och berättar om bilden:

kJELLE
sa...

Hej alla som upplysning till alla intresserade är detta en krossad aningen exotisk hoteldröm På ön Bequia Västindiens Sandhamn strax söder om St Vincent. En sten lär ha fallit och landat så där 30 cm från sängen i ett rum - Jag var där och botaniserade en gång och konstaterade snabbt att det var det dummaste jag gjort i hela mitt liv - känslan satt i hela tiden att en sten kunde falla ur bågen ovanför och det är ofattbart hur dom kunde komma så här långt

1 kommentar:

kJELLE sa...

Hej alla som upplysning till alla intresserade är detta en krossad aningen exotisk hoteldröm På ön Bequia Västindiens Sandhamn strax söder om St Vincent. En sten lär ha fallit och landat så där 30 cm från sängen i ett rum - Jag var där och botaniserade en gång och konstaterade snabbt att det var det dummaste jag gjort i hela mitt liv - känslan satt i hela tiden att en sten kunde falla ur bågen åvanför och det är ofattbart hur dom kunde komma så här långt