måndag 12 juli 2010

Kväller och en massa insikter, ja, i alla fall en.



Det är pv som föreslår att vi ska äta middag på Marinan, som snart väl får räknas som vårt stamställe ..., så där som vår egen oas på livets savann.

Så vi går dit och där är mycket folk .., vi slår oss ner på utedelen där man kan få sand under fötterna och med havet inom dofthåll och vid halv nio blir det uppträdande av fem man som spelar en slags reggaemusik som är det bästa jag någonsin har hört och det är nu insikten drabbar mig.

Jo, så här är det.

Efter en halvtimmes spelande då man knappt kan sitta stilla .., reser sig några kvinnor upp och börjar dansa nån slags sensuell afrika-dans-fast-ändå-inte på golvet och det dansas i säkert två timmar närapå nonstop och bara nån enstaka man vågar sig upp, men kvinnorna .., ååå, som dom dansar och en av dem, hon påminner om något jag varit med om tidigare .., det var i Köpenhamn på en jazzklubb tillsammans med herr Akkurat & Morsomt och ett kvinnligt band som spelade och trummisen, en ung madame, när hon spelade kunde man tro att hon hade sex .., ungefär så såg hon ut.

Och likadant med en av kvinnorna ikväll.

Det är då jag tänker att människor som vågar sig upp så där när alla andra tittar och som vågar hänge sig totalt åt musiken .., såna människor har garanterat ett häftigt sexliv, det är jag övertygad om.

Såna människor tänker inte på om rumpan är stor eller brösten inte har alptopp-form, nä, dom bara älskar rakt av.

Så måste det vara.

För övrigt var det underbart hela alltet.

Intill satt två män och två kvinnor och jag fångade deras vänsterhänder som ni ska få se i morgon och det var också intressant, för hälften av sällskapet var från Island och hade mycket att berätta om det isländska kynnet, ja, kontra det svenska.

Och nu mot sängen .., hälsar hon som mest vickade på tårna där under bordet.

Då förstår ni.

Ps. Är det några ystadbor som läser här .., gå till Marinan imorgon, bandet spelar då också! Ds.

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Ler åt ditt inlägg. Intressant reflektion. Vore spännande att höra om det isländska kynnet kontra det svenska.

Sven Teglund sa...

Haha, en fin analys av kvinnor som ger sig hän.... Jag tror att du har helt rätt.

När man läser om era besök i Marinan, så blir man nästan sugen att flytta till Ystad! Det ångar ju av sommar, romantik och härliga människor! Det verkar som Ystad är som bäst just nu, precis när du ska flytta därifrån :)

Cecilia N sa...

Vad är det vi ska förstå?

Röjer madamens tåvickande några hemligheter om sexlivet elller vad?

Bloggblad sa...

Cessi: Jag tror nog att jag fattar...

Elisabet. sa...

Cecilia N och Bloggblad: ja, jag är i alla fall inte den som vågar hänge mig så där våldsamt på dansgolvet, om man säger så .-)

Inte offentligt.

En av kvinnorna såg ut att när som helst falla i trance ,-)
(kan vi ju säga ...)