lördag 2 juli 2011

Klockan 22.00 piiip ...


... säger jag hej och godnatt till pv.

Han sitter i vardagsrummet och tittar på en James-Bond-film och har inga planer på att göra mig sällskap.

Själv tar jag pElle i famnen, går en trappa upp och lägger mig under täcket för att lyssna till dagens sommapratare, nämligen Henke Larsson.

Och där ligger jag .., med fönstret på vid gavel och fläkten på högsta speed .., och lyssnar till den före detta fotbollsspelaren och jag, som inte har några större förhoppningar om ett intressant program, faller pladask!

Så bra det är!

Det underlättar förstås om man är intresserad av idrott (läs: fotboll), men det var mycket annat som togs upp i programmet och jag är fylld av beundran på vilket sätt det gjordes!

Producent var Henrik Johnsson och han har säkert bidragit till slutresultatet.

Betyget från mig: 9 av 10.

(Och nej, tyvärr .., det var inte jag som fångade herr Larsson på bild.)

På tisdag tänker jag INTE missa det här programmet.
Lyssna på trailern. Vilken röst!

4 kommentarer:

Tankevågor sa...

Suck jag missade honom! Det programmet ville jag ju lyssna på. Nu får jag ladda ner det till min mp3 eller lyssna på SVT Play. Tack och lov för den tekniken!

Bert sa...

Jag blev också överraskad över hur bra programmet var. Lyssnade lite förstrött, men fastnade förstås när han gick till generalangrepp på kvällspressen, som han med all rätt och lite till, fullkomligt läste lusen av.

Då njöt jag.

Men ointelligentare gäss än kvällspressutgivare finns nog inte. Det rann säkert av.

Elisabet. sa...

Tankevågor: då har du något att se fram emot, hoppas jag ,-)

Bert: ja, och med vilken känsla han gjorde det! Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag vore den redaktör som sagt "okej" till publiceringen om broderns död.

annannan sa...

Dom riktigt bra idrottarna som är hyfsat artikulerade och har en lång internationell karriär bakom sig är oftast intressanta att lyssna på. Jag väljer definitivt inte bort dem som Sommarpratare, fast jag inte är så värst intresserad av sport.

Mats Sundin förra sommaren gillade jag också.

Nygrillade broilers i underhållningsbranschen är jag däremot kapitalt ointresserad av.