torsdag 10 november 2011

Förmiddag ...


Trött pElle på bordet i Ystad.


Soffprat från SVT ..., ljust blå himmel utanför fönstret och på bordet står en kaffekopp.

Senare idag postinformation i Falkenberg och titt-in-i-en-bokhandel.

DN får vänta tills ikväll.

Och jag får inte glömma att köpa hem fågelmat.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej glöm inte det! Vi har köpt massor av fågelmat som ska sättas ut på lilla ön nu i helgen. Rena rama resurangen blir det för dem. :-)

// Lisbeth

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR katter och hundar!
För jag har "alltid" haft katter och hundar runt mig "uppe" hos farmor och farfar i Dalsland, där vi ofta var på besök - 20 minuters resa från Vänersborg där jag är uppväxt. Min bror och jag var där som oftast i sportlovet och i sommarlovet när pappa och mamma arbetade. När dom hade semester var vi i sommarstugan i Bohuslän - inte långt från Lysekil - dit jag flyttar om två veckor!! pElle har jag ju känt ganska länge här på bloggen, och han påminner mig om farmor och farfars katt "Kajsa" som blev VÄLDIGT gammal och som var där under hela min barndom/uppväxt, och som jag hade en nära relation till. Jag kan väl säga det: att tillsammans med en tax som hette "Sessan" så var dom mina BÄSTA VÄnner under den tiden !! Under dessa år som jag läst här på bloggen har jag nästan fått samma känsla för pElle - sigge nilsson och Harry känner jag inte så bra ännu. Många hälsninngar till er alla i det gula huset på kullen i landet Halland !!

Anonym sa...

Ps. Jag glömde ju att skriva mitt namn på kommentaren ovanför: Varma hälsningar från Monica - "NÄSTAN i LYSEKIL nu" !!!!!!!!! Ds.

Tankevågor sa...

...och jag ser att den här trötta skolfröken slinter på tangenterna...det skulle såklart stå restaurangen och inget annat. Det är vad det blir till fåglarna på ön. :-)

Elisabet. sa...

Tankevågor: inte hade du behövt rätta, inte ,-) Du vet väl att man läser rätt ändå. Jag tänkte inte ens på det!

Monica: ja, oj .., vad djur betyder mycket!

Jessica sa...

Vilken mysmorgon!