lördag 12 november 2011

Vid kvart i åtta ...



... är pv klar för att åka till landet Småland.

Och harry ska med.

Men harry, som i vanliga fall alltid skuttar så glatt efter husse, han anar oråd.

Inte brukar väl husse gå ut och in genom ytterdörren så där många gånger inför en vanlig långrunda ...?

Inte brukar han väl kånka på sånt som ska till återvinningen heller ...?

Då förstår harry: här ska åkas bil.

Punkt.

Och då vill han inte följa med.

Nej, alldeles ihopkurad och med öronen på "skämsvis" ligger han på sin bädd och inte det minsta hjälper det att husse står vid ytterdörren och lockar och säger ..."men ååå, så roligt .., tänk, i dag ska du få leka med Mylta!"

Nix.

Harry stiger inte upp.

Det slutar med att husse, iklädd sin tjusiga irländska tröja som luktar får, helt enkelt får bära ut herr harry nilsson och nu är dom alltså på väg till ett litet rött emil-i-lönneberga-hus allt uti landet Småland.

Och själv ska jag arbeta dag 1 av 7 på raken, men det går väl det med.

Först blir det Ring-så-spelar vi med Anders Eldeman som gästprogramledare (han sköter sig med den äran, tycker jag ...) och härlig frukost .., och först klockan tolv är det dags att ställa sig bakom kassan.

En riktigt härlig lördag önskar jag er alla - både ni som är lediga och ni som arbetar -.

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja, jag tycker att herr Eldeman sköter sig med glans!
Så han tycker inte om att åka bil, Harry. Jag kan precis se honom framför mig :) Lurvig såg ut så när vi öppnade badrumsdörren för att han skulle in i duschen... Och jag fascineras fortfarande över hur han kunde skilja på att vi öppnade den dörren för att vi skulle gå in där eller för att han skulle in.

Ha en bra lördag!

Elisabet. sa...

mossfolk: han har slutat att kräkas när han åker bil, men kan dregla förfärligt .... och det fantastiska är att det börjar fem sekunder efter att han hoppat in (jo, ibland hoppar han in själv, efter att vi lockat tillräckligt länge ...).
Vilken kroppslig reaktion!!

baratradgard sa...

Desto klyddigare är det nu att lösa melodikrysset med Lisa Syren. EFter flera år har man ju liksom lärt sig hur Eldeman han tänker.

Elisabet. sa...

baratradgard: här i huset är det pv som ägnar sig åt Melodikr., ja, när han är hemma. Själv har jag liksom inte tålamod att lyssna till ytterligare ett program efter Ring-så-spelar-vi ,-)
(Som jag dessutom mest strölyssnar till ...).